Lifestyle

Napi horoszkóp: Egy hír ma teljesen felforgatja a Szűz életét! - 2022.10.17.

Van egy elvarratlan szál a Halak életedben, amivel ma szembe kell néznie. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Lehet, ma csalódnod kell a környezeted egy tagjában, aki nem akar részt vállalni egy számodra fontos feladatban. A jó hír az, hogy te magad is megbirkózol vele, de a sértettség mélyen benned marad, mert úgy érzed, cserbenhagytak.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma egy rivális tűnhet fel a közeledben, akiről úgy érzed, a munkádat vagy esetleg a magánéleti pozíciódat veszélyezteti. Az első reakciód az lehet, hogy megpróbálsz tenni valamit az illető ellen, pedig a helyes hozzáállás az lenne, ha örülnél a kialakult versenyhelyzetnek.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon zavarba hozhat téged valaki, aki nem pontosan úgy cselekszik, ahogyan azt elvárnád tőle. Talán nem is kellene ezzel foglalkoznod, mindenki tegye a dolgát a saját belátása szerint. Neked csakis a saját dolgod és az elérendő célod legyen az első!


VI.22. - VII.22

Rák

Amennyiben a mai nap folyamán döntés elé állítanak téged, akkor csakis a saját ösztöneidet kövesd. Ez a nap nem a racionalitásról szól számodra, mivel a megérzéseid fognak a segítségedre lenni abban, hogy megtaláld azt, amit megálmodtál magadnak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nyugodt, letisztult gondolkodásra van szükséged, ha át akarod vészelni azt, ami a mai napon rád vár. Ügyelj arra, hogy ne tedd magad és környezeted számára még bonyolultabbá a helyzetet. Fúj visszavonulót, hogy átgondolhasd a kialakult szituációt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy hír vagy esemény hatására viaskodhat benned a stabilitás és a nyugalom iránti vágy, valamint az igény arra, hogy valami új dologba kezdj bele, illetve izgalmasabbá tedd az életedet. Ez egy nehéz belső konfliktus, de feloldható, ha igyekszel tartani az arányokat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kiderülhet egy tervedről, hogy nem pontosan úgy valósul meg, mint ahogyan azt elképzelted, de emiatt felesleges bánkódnod! Ne feledd, hogy a körülmények folyamatosan változnak, és ehhez kell igazítani a terveidet is.

X.24. - XI.22.

Skorpió

;Meg kell találnod az egyensúlyt két hozzád közelálló ember között úgy, hogy lehetőleg egyik se érezze, elhanyagolod vagy nem támogatod eléggé. Neked juthat a hálátlan szerep, hogy békét teremts közöttük.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mielőtt ma valakinek elítéled a cselekedeteit, légy körültekintő és próbáld megérteni az illető mozgatórúgóit akkor is, ha a tetteivel megbántott téged. Lehet, hogy néhány mondattal, megértéssel most minden a helyére kerülhet és kialakul egy mindenki számára elfogadható helyzet.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma egy rég elfojtott érzés törhet fel benned. Azt gondoltad, hogy már rég túljutottál rajta, most mégis elemi erővel temethet maga alá téged. Nem szabad azt érezned, hogy az érzékenység a gyengeség jele, engedd meg magadnak ezt az érzést!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Erős vagy és határozottan képviseled azt, amiben hiszel, de néha gondolnod kellene arra is, hogy vannak olyanok, akik úgy érzik, a te kiállásod fenyegetést jelent rájuk nézve. Ez lehet az oka, ha ma ellenállást tapasztalsz magaddal szemben.


II.21. - III.20.

Halak

Van egy elvarratlan szál az életedben, amely folyamatosan ott van a gondolataidban, de nem tudod rászánni magadat, hogy megtedd azt, amiről tudod, hogy előbb vagy utóbb meg kell tenned. Ne várd meg a napot, amikor szembe jön veled a valóság, inkább lépj a tettek mezejére!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.