Lifestyle

Napi horoszkóp: A Szűz ma csak magára hallgasson és senki másra! - 2022.10.03.

A Nyilasnak megpróbálnak keresztbe tenni a munkahelyén. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai nap nagyszabású feladatokra tereli a figyelmedet és az energiádat. Most olyan dolgokra koncentrálj, amelyeknek a sikeres teljesítésével komoly előrelépést tehetsz előre. Az otthonodban viszont a szeretet és a béke honol. Élvezd ki, hogy a szeretteid elhalmoznak minden jóval!


IV.21. - V.20.

Bika

Elképzelhető, hogy át kell venned az irányítást bizonyos ügyekben és ezzel olyan képességeidet is megmutathatod, amelyekre eddig nem volt szükséged. Ha a megérzéseidre hallgatsz, akkor jó irányba indulsz el. Pozitív személyiségedet a munkában is kamatoztathatod, és most felesleges aggodalmaskodás nélkül tudsz haladni előre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mostanában hajlamos vagy rá, hogy meggondolatlanná válj, és a megérzéseidre, az ösztöneidre hagyatkozz. Folyamatosan keresed az újdonságot, izgalmat, az új kalandokat, ezáltal könnyen megfeledkezhetsz a józan ész diktálta szabályokról. Légy kicsit óvatosabb és körültekintőbb!


VI.22. - VII.22

Rák

A csillagok állása ma arra figyelmeztet, hogy maradj távol mindenfajta pénzügyi manővertől, különösen azoktól, amelyek nem egészen legálisak és egyértelműek. Ellenkező esetben könnyen megeshet, hogy komoly veszteségeket kell elkönyvelned!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Izgalmas nap áll előtted, most szívesen változtatsz a megszokott dolgokon. Nem ijedsz meg attól, hogy a feje tetejére állítsd az eddigi életedet, ha úgy érzed, hogy ebből anyagi vagy akár érzelmi előnyöd származhat. Fokozott figyelmet kellene fordítanod a részletekre, mert egy apró hiba is keresztül húzhatja a számításaidat!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Sokat veszíthetsz, ha másokra hallgatsz, bízz végre magadban! Legyen bátorságod követni a saját megérzéseidet. A nap első felében az elmaradt feladataidra összpontosíts, a fontos döntéseket, találkozókat, tárgyalásokat pedig inkább időzítsd a délutáni órákra!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap Hold állása azt mutatja, hogy egy ma meghozott döntéseddel nagyban befolyásolhatod az anyagi helyzeted jövőjét. Mielőtt azonban elköteleződnél egy hosszú távú befektetés mellett, kérd ki több hozzáértő tanácsát is!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Végre elérkezett az az időszak is, amikor megmutathatod, hogy mire vagy képes. Ötleteid és újító gondolataid kedvező fogadtatásra találnak, nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is. Most hamar alkalmazkodsz az új helyzetekhez, ezért használd ki a mai nap minden percét!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Elég egy rosszindulatú személy a közvetlen környezetedben, hogy tönkretegye a mai napodat. Úgy tűnik, hogy valaki azon mesterkedik, hogy ne sikerüljön megvalósítani a célodat. Ne törődj vele, csak a saját dolgaiddal foglalkozz! Valószínűleg neki is pocsék napja van.


XII.22. - I.20.

Bak

Pesszimista ismerősöd negatív energiája magával ragadhat. Annyira rád telepedik ez a negatív érzés, hogy még az estédet is tönkre teheti, pedig nagy terveid vannak mára. Ne hagyd, hogy mások hangulata hasson rád, inkább tartsd távol magad a negatív beállítottságú emberektől!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai nap egy könnyű napnak ígérkezik, mivel semmi komolyabb kihívás nem érkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot és rendet tegyél a fejedben. Túl sok a bizonytalan tényező az életedben!


II.21. - III.20.

Halak

Ma különösen figyelned kell a közlekedés során, mert veszélyt jeleznek a csillagok. Főképpen a hirtelen felindulásból hozott döntések, a türelmetlenség sodorhat bajba. A kommunikációdra is ügyelj, mert az agresszív, támadó véleményeddel nagy bajt hozhatsz a fejedre.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Nem számít a haj hossza és textúrája, minden természetes frizura úgy gyönyörű, ahogy van. De ha szeretnéd megnöveszteni a hajad, akkor van egy összetevő, amit mindenképpen érdemes beépíteni a...
Utazás
December második hétvégéje nem ígérkezik száraznak.
Sztárok
Garas Dezső a múlt századi magyar színjátszás és filmművészet kiemelkedő alakja volt, azt azonban csak kevesen tudják róla, milyen embert próbáló nehézségekkel kellett szembenéznie kisgyermekként.