Napi horoszkóp: A Mérleg életében párkapcsolati problémákat jeleznek a csillagok - 2022.07.08.

Az Ikrek birtokába bizalmas információ kerül, bánjon vele óvatosan! Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A Hold a Mérleg jegyében jár, ezért ma nagy szükséged lesz a határozott fellépésedre, ha meg akarod védeni a saját érdekeidet. A munkahelyeden egyesek arrogánsnak és nagyképűnek tartanak. Itt az ideje, hogy megmutasd nekik, mekkorát tévednek veled kapcsolatban!


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon felerősödhetnek a megérzéseid, ezért érdemes jobban figyelned a belső sugallataidra. Néhány gondolatodat érdemes lenne papírra vetned, mert talán a jövőben hasznát veheted. Érzelmi hangulatod a párkapcsolatodra is pozitív hatással van, érdemes ma estére közös programot szervezned a pároddal.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma rendkívül óvatosnak és körültekintőnek kell lenned, mert a Mérleg jegyében haladó Hold egy olyan információt juttat el hozzád, amelyet bizalmasan kellene kezelned. Ellenkező esetben nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatod saját magadat.


VI.22. - VII.22

Rák

Egy régebbi munkádnak mostanra érhet be a gyümölcse. Ha becsületesen és kitartóan dolgoztál, akkor szerencsés fejleményekre számíthatsz. Ha viszont csak halogattál és elhanyagoltad a kötelességeidet, akkor sajnos negatívan alakulhatnak az eredeti terveid.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai bolygóállás azt jelzi, hogy elmérgesedhet egy konfliktus a munkahelyeden. Bár mindent megteszel azért, hogy ezt elkerüld, már az elején érzed, hogy ez sajnos elkerülhetetlen. Próbáld meg menteni, ami menthető és törekedj a békés megoldásra!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az életed összes területén a tökéletességre törekszel, ezt még inkább felerősíti a mai napon a Mérleg jegyében haladó Hold. Itt az idő elővenni azokat az ügyeidet, amelyek eddig megrekedtek, és addig próbálkozz velük, amíg el nem éred, amit szeretnél!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Párkapcsolati problémákat jeleznek a csillagok. Talán egy régi dolog kerül ismét felszínre. Nagy szükséged lehet most a kompromisszumkészségedre. Ellenkező esetben annyira elmérgesedhet a helyzet, hogy még a válás, szakítás is felmerülhet.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Anyagi gondok gyötörhetnek. Úgy érzed, minden teher a te válladat nyomja, és ezek egyelőre megoldhatatlannak tűnnek. Talán ideje lenne megosztani a gondolataidat a pároddal, családoddal, ha csak magadban hurcolod attól csak nehezebb lesz a helyzet, mert önmagadat marcangolod.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Optimista, lelkes természeted mindig nyitott az új ismeretségekre. A mai napon azonban veszélyt jeleznek a csillagok, mert egy olyan ember hálójába kerülhetsz, aki visszaél bizalmaddal. Hallgass inkább a szeretteid tanácsára, ha óva intenek ettől az új ismeretségtől.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy családi veszekedés ronthatja el a hangulatodat, és ezzel együtt az egész napodat is. Függetlenül attól, hogy azt érzed, igazad van, óvakodj a szélsőséges megnyilvánulástól! A szavakkal is lehet sebet ejteni, ezért inkább vonulj vissza kis időre, amíg lenyugszanak a kedélyek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem kell attól tartanod, hogy kudarcot vallasz, mivel éppen az ellenkezőjére van a legnagyobb esély: hatalmas sikereket könyvelhetsz el. Ne törődj mások véleményével, hanem tedd azt, amit jónak gondolsz. Bármilyen döntést is hozol, mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni!


II.21. - III.20.

Halak

A mai napon lehetőleg ne vállalj plusz kötelezettségekkel járó feladatokat, mert rajtad kívülálló okok miatt nem fogod tudni időben teljesíteni. Itt az ideje, hogy megtanulj nemet mondani, még akkor is, ha a másik félhez erős érzelmi szálak fűznek.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak