Napi horoszkóp: A Nyilas alatt rezeg a léc a munkahelyén és veszélybe kerülhet a megélhetése - 2022.07.03.

A Bika újabb esélyt kap a sorstól. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A mai napon leginkább a kapcsolatodért kellene nagyobb kockázatot vállalnod, feltéve, ha még mindig erősek az érzéseid a partnered irányába. Itt az ideje, hogy elbúcsúzz a múltbeli fájdalmaktól, csalódásoktól. Semmi nem lesz már olyan, mint régen, ezt el kell fogadnod.


IV.21. - V.20.

Bika

Egy nagyon különleges napra számíthatsz, bár lehet, hogy ez még nem lesz teljes mértékben kézzelfogható, de érezni fogod: jó úton haladsz. A sorstól új esélyt kapsz arra, hogy rendbe tedd az életed kevésbé működő életterületeit.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Azok a terveid, amelyek eddig megrekedtek, most megvalósulni látszanak. Ma végre képes leszel felismerni és tudatosítani magadban, mit akarsz, és merre van számodra a helyes irány, ezáltal tudsz olyan döntéseket meghozni, amelyek a javadat szolgálják.


VI.22. - VII.22

Rák

Nem vagy elégedett a munkáddal, egyre inkább érzed, hogy változtatnod kell. Fontos, hogy a döntéseidben ne csak a megérzéseidre hagyatkozz, érdemesebb most a józan eszedre hallgatnod inkább. Ha bizonytalan vagy, kérd ki a hozzád közel állók tanácsát!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon nem találod a helyed. Egyre nyugtalanabb és türelmetlenebb vagy. Ha így folytatod tovább, teljesen kibillensz a lelki egyensúlyodból. Az elmúlt időszak megoldatlan kérdései kerülhetnek ismét elő, itt az ideje, hogy végre szembenézz velük, és ne menekülj előlük!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Munkahelyi elfoglaltságaid lekötik minden gondolatodat, figyelmedet, ennek ellenére ma gördülékenyen haladnak a dolgaid, és még a hangulatod sem nyomott a tennivalók miatt. Sőt, kreativitásoddal új lendületet vihetsz a feladataid megoldásába.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon az események pozitív fordulatot vehetnek. Jól kommunikálsz hatékonyan osztod be az idődet. Használd ezt a remek napot arra, hogy az eddig elérhetetlennek tűnő álmaidhoz közelebb kerülhess. Cselekedj, tedd meg azokat a lépéseket, amelyeket eddig halogattál!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon minden szebbnek tűnhet, mint valójában és ez magában rejti a csalódás és a veszteség kockázatát. Aggodalomra azonban nincs semmi okod, a délután folyamán hamar visszanyered régi tisztánlátásodat, és minden újra a helyére kerül.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Számodra a mai nap nem egy könnyű napnak ígérkezik. Belekötnek a munkádba, nem fogadják el a javaslataidat, akár még a megélhetésed is veszélybe kerülhet. Vedd kezedbe a sorsodat, hiszen amit eddig elértél, azért keményen megdolgoztál, ne hagyd hát elveszni!


XII.22. - I.20.

Bak

Ma túlságosan zárkózottan viselkedhetsz, ami sem neked, sem a környezetednek nem tesz jót. Ennek ellenére a kihívásokat gyorsan átvészeled, játszi könnyedséggel oldod meg feladataidat. Ne hagyd magad belerángatni mások vitáiba, törekedj a harmóniára!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Olyan feladatot kaphatsz ma a munkahelyeden, amelynek nem igazán örülsz. Most nincs túl sok erőd a kihívásokhoz, túlzottan erőtlennek érezheted magad. Nemrég még örültél volna annak a népszerűségnek, ami jelenleg körülvesz, de ez a nyüzsgés most inkább fáraszt.


II.21. - III.20.

Halak

Ma ne hagyd, hogy csak a saját problémáid kössék le a figyelmedet, próbálj meghallgatni másokat is! De kétszer is gondold át, kinek és mit mondasz, főleg, ha negatív véleményed van valakiről. Ne szerezz magadnak felesleges ellenségeket!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak