Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Ikrek olyan jó híreket hall, amelyek egész hétre felvillanyozzák - 2022.06.14.

A Nyilas kapcsolata a nap végére véget ér vagy még erősebb lesz. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Fizikailag és szellemileg nagyszerű formában vagy, mások alig tudják felvenni az általad diktált tempót. Talán ki kellene használnod ezt a remek napot arra, hogy lépéseket tegyél a kitűzött céljaid irányába. Most a hatalmas energiához, kitartás is párosul, ez pedig nyerő páros lehet, ahhoz, hogy komoly előrelépést érhess el!


IV.21. - V.20.

Bika

Lehet, hogy nem vagy túl jó véleménnyel egy bizonyos illetőről, akivel ma véletlenül összetalálkozol. Arra azonban ügyelj, hogy ez ne üljön ki az arcodra. Ha van is véleménykülönbséged az illetővel, nem a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy ezt tisztázzátok.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napod jó hangulatban kezdődhet. Összeszedett vagy és energiával teli. A feladataiddal is pontosan és gyorsan haladsz, az észjárásod tiszta és világos. A nap második felében olyan hírek juthatnak el hozzád, amelyek még inkább megkoronázzák ezt a nagyszerű napot.


VI.22. - VII.22

Rák

A Nyilas jegyében haladó Hold arra figyelmeztet, hogy logikával aligha jutsz megoldásra, hallgass inkább a megérzéseidre! A belső hangod olyan új utakra vezethet, ha hagyod, amelyek közelebb vihetnek a régóta vágyott céljaidhoz, ehhez persze háttérbe kell szorítanod a túlzott óvatosságodat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon minden úgy alakul számodra, ahogyan azt eltervezted. Bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, ha volt is olyan terület, amiben mostanában nem érezted annyira magabiztosnak magadat, akkor ott is sikerül most sikert sikerre halmoznod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Úgy érzed, fordulóponthoz érkeztél. Most kell olyan fontos döntéseket meghoznod, amelyek nagy hatással lesznek a jövődre. Éppen ezért, ne hamarkodj el semmit, zárj ki mindent, amíg eldöntöd, mi lenne számodra a legjobb és merre folytatod az utad.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma rendkívül elfoglalt vagy és a maximális teljesítményre törekszel. Azonban ettől a teljesítménykényszertől előbb-utóbb kiégsz, és talán még egy betegség is ágynak dönthet. Iktass be pihenőket és próbáld meg elkerülni a konfliktusokat, mert ezek is nagyban legyengíthetnek.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A jegyeddel szemben haladó Vénusz és Merkúr kapcsolódása olyan szerencsés lehetőségeket hozhat az utadba, amelyekről korábban álmodni sem mertél. Ragadd meg az kedvező alkalmat, szedd össze minden tudásodat, hogy megmutathasd mennyire kiérdemelted!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A jegyedben járó Hold a kapcsolataidra irányítja a figyelmedet, és most sikerülhet rendezned őket. Jó ideje nem működik kielégítően a szerelmi életed. Ez egy most vagy soha pillanat az életedben, vagy jobbá teszed a jelenlegi kapcsolatodat vagy szakítás lesz a vége.


XII.22. - I.20.

Bak

A Plútó szélsőséges energiája irányítja az életedet, ezért jobban tennéd, ha ma nem mennél bele semmilyen konfliktushelyzetbe. Ne keresd feleslegesen magadnak a bajt! Itt az ideje megtanulnod a környezetedet tolerálni. Ha valaki viszont provokálni akar, menekülj el a helyzet elől!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Tisztában vagy vele, hogy néha túl szigorúan ítéled meg magadat, de azt is tudod, ezen változtatnod kell. A mai nap jó alkalmat teremthet arra, hogy elindulj végre ezen az úton. Lazíts, örülj, lásd meg magadban a szépet, a jót és legyél büszke magadra!


II.21. - III.20.

Halak

A mai égi konstelláció hatására frusztráltnak érezheted magad, de hidd el a legjobb irányba haladsz. A mai napon hagyd a racionalitást, csakis a belső hangodra figyelj. A képzelőerő, az ösztönös megérzéseid a te legjobb iránymutatóid, segítőid.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót,...
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...