Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Oroszlán rendezhet most egy régi konfliktust - 2021.04.05.

A Skorpió egy régi ismerőssel találkozik, aki nagyon fontos volt mindig számára. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Húsvét napján az égiek megörvendeztetnek talán egy barátoddal vagy rokonoddal kapcsolatos a dolog. Általuk kellemes meglepetésben lehet részed. Hosszú idő után végre egy pihentető nap áll előtted, tele örömteli eseményekkel. Ha van párod, akkor a tenyerén fog hordozni téged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Párkapcsolatodban feszültségek adódhatnak, emiatt emiatt elveszítheted a lelkesedésedet. Abban reménykedsz, hogy sikerül megbeszélnetek a félreértéseket és így talán megtalálhatnátok a közös nevezőt. Sajnos előfordulhat, hogy hiú ábrándokat dédelgetsz. Egyáltalán nem nyitott a beszélgetésre, ne rontsátok el ezt a szép ünnepet torzsalkodással.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Egy gyönyörű meglepetéssel lepnek meg az égiek Húsvét napján. A kérdés csak az, hogy ez miben fog megnyilvánulni, ez egyelőre titok, nem tudhatod meg, viszont abban biztos lehetsz, hogy a mai napon boldognak és elégedettnek érezheted magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Szükséged lenne egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra, boldogságra. A mai napon ez csak akkor lehetséges, ha egyben környezetváltozással jár együtt. Az otthonodban túl sok a nyűg, a munkahelyedről nem is beszélve, ma könnyen olyan szituációban találhatod magad, amikor elfogy a béketűrésed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Húsvét napján mindenki nagyon figyelmes és szeretetteljesen viselkedik veled. Arra is jó esély mutatkozik, hogy rendeződjön egy régi problémákkal terhelt emberi kapcsolatod. Az ünnepet elsősorban a szeretteid körében töltöd, de előfordulhat, hogy egy régi barátod újból felbukkan a múltból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma végleg megszabulhatsz egy régi problémádtól, ez lehet érzelmi vagy esetleg anyagi természetű, de az sem kizárt, hogy az egészségeddel kapcsolatos a dolog. Egy biztos, Húsvét napján senkinek és semminek nem engeded meg, hogy elrontsa a hangulatodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az ünnep napjaiban megismerkedhetsz valakivel, akivel akár egy barátság, előnyös munkakapcsolat, de akár az sem kizárt, hogy egy szép szerelmi történet alakuljon ki. Bárhogy legyen is ez a személy új utakra terelheti az életedet. Légy nyitott a lehetőségekre, bármilyenek is a körülmények.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az égiek Húsvét napján azzal lephetnek meg, hogy összehozhatnak egy rég nem látott ismerőssel. Az is lehetséges, hogy összetalálkozol egy véletlen folytán egy gyermekkorod kedves szereplőjével. Ez a találkozás különleges meglepetést tartogathat számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szeretnéd összekötni a kellemest a hasznossal, de elkeseredve látod, hogy ez ma nem biztos, hogy menni fog. Nehezen törődsz bele, mert nem szereted, ha bármi vagy bármi keresztülhúzza a számaításaidat. Nagyon sok energiádba került, hogy minden a kedved szerint alalkuljon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Boldog várakozással készültél a Húsvéti ünnepére, nagy tervekkel, álmokkal. Előfordulhat, hogy ez az ünnep még sem az elvárásaid szerint alakul. Ma különösképpen oda kell figyelned az egészségedre, hiszen jól tudod, hogy nincs ennél fontosabb, a hangulatod is attól függ, mennyire érzed magad jól a bőrödben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Fáradtságod mögött nemcsak a túlzásba vitt munka állhat, hanem a kisebb kudarcok miatt érzett csalódás is. Legszívesebben elbújnál a világ zaja elől és átadnád magad az édes semmittevésnek. Nehezen viseled el, hogy nem tudsz olyan lelkesen készülni erre a szép ünnepi napra, mint ahogyan szeretnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha úgy érzed, hogy a mai nap nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted, akkor se veszítsd el a reményt Használd a képzeleted erejét, segítségével a problémáidat zárd be egy dobozba és kesergés és aggodalmaskodás helyett add át magad az ünnep hangulatának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Bár Ázsiában őshonosak, a cseresznyefák valójában az egész világon virágoznak, és nem is kell olyan messzire utaznunk azért, hogy káprázatos, rózsaszínbe borult utcákban gyönyörködhessünk.
Sztárok
Bajor Imre még Jáksó Lászlót is meg tudta lepni, aki mindig elővett néhány botrányos viccet a műsorban. Anno még ez is lemehetett az RTL Klub képernyőjén.
Egészség
Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.