Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Ikrek életében komolyra fordulnak bizonyos kapcsolatok - 2021.04.02.

A Kos cselekedjen tisztességesen. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Most az a legfontosabb, hogy tisztességesen cselekedj mindenfajta tekintetben és a megfelelõ döntéseket hozd meg. Legyél tisztában azzal, hogy te leszel a felelős a történésekért és a dolgok alakulásáért. A sors semmit nem ad ajándékba, de nem is gátol, végül is azt aratod majd le, amit vetettél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ébredj a tudatára annak, hogy egyedül te vagy a felelős azért, ami az életedben történik. Ne engedd, hogy bármi is elhamarkodott döntésre sarkalljon. Fontold meg előbb a dolgokat, mérlegelj,, majd cselekedj okosan, becsületesen és meggondoltan.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most minden komolyra fordulhat, a szó legnemesebb értelmében. Adj időt magadnak az erőgyűjtésre. Fontos lépés előtt állsz, amely határozottságot, tisztánlátást és becsületességet követel tőled. Gondold végig mit is akarsz valójában, mit jelent a számodra a munkád, a biztonség és a pénz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Olyan embernek tartod magad, aki szívesen vonul vissza, hogy a magány csendjében megtalálhasd önmagadat. Elhatárolod magad a kívülről érkező ingerektől, felismeréseket keresve és elsősorban önmagad megmentésére törekszel. Itt a lehetőség, hogy egyéniségednek megfelelően a fejlődés útjára léphess.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Eljött az idő, hogy felvállalj és megoldj egy új feladatot. Lehet, hogy már régóta vársz erre a lehetőségre, de az is elképzelhető, hogy eddig mindig kibújtál a feladat alól. Most mindenképpen az a legfontosabb, hogy bizonyságot tegyél a tudásodról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Könnyen előfordulhat, hogy jelenelg szenvedsz a sors könyörtelenségétől, de az is elképzelhető, hogy pontosan tudod, mindennek eljön a maga ideje. Ebben az esetben felismered a megszerzendő tpaasztalatok szükségességét. Kész vagy arra, hogy fejlődj és felvállald és megold a kötelezettségeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szorult helyzetbe kerülhetsz, lehet, hogy a körülmények áldozata vagy és tehetetlenül ki vagy szolgáltatva az eseményeknek, ahol mindenképpen nagy árat fizethetsz, mindegy, hogy mit teszel és hogyan döntesz. Csak akkor változhat meg a helyzet, ha másképp állsz a dolgokhoz vagy irányt változtatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Eljött az idő, hogy búcsút vegyél, talán egy feladattól, egy kollégától vagy akár csak a jelenlegi foglalkozásodtól. Lehet, hogy nem nagyon örülsz ennek a búcsúnak, de ennek mindenképpen meg kell történnie, mert csak is így teremthetsz helyet valami újnak az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai napon szentelej különös figyelmet a részleteknek, arányoknak. Ha eddig lustálkodtál, akkor most erőt kell venned magadon, ha pedig túl sokat dolgoztál, nem szabad elfelejtkezned a pihenésről. Amennyibben döntés előtt állsz, akkor nagyon fontos, hogy a lelkiismereted szavára hallgass.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Légy résen, mert olyan nehézség előtt állsz, amelyre nagyon oda kell figyelned. Nem szabad a meggyőződésed ellenére cselekdned és ne hagyd, hogy kétséges függőségbe kényszerítsenek vagy kellemetlen helyzetbe kerülj, ellenkező esetben manipulálhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kezdetben nagyon vonzónak tűnhet az a lehetőség, amely mostanában adódik. Talán csak a kíváncsiság hajt, tudni akarod merre visz. Nagyon vigyázz, mert a tűzzel játszol. Ebben az időszakban nincs túl sok érzéked a helyes arány megtalálásához, ezért fent áll a veszély a komoly bonyodalmak kialakulásának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Felrobbanhat egy bomba, te pedig egy romhalmaz előtt állva találhatod magad. Könnyen azon kaphatod magad, hogy valami végleg eltûnik az életedből az is elképzelhető, hogy neked önként kell valamitől vagy valakitől búcsút venned. Lehet, hogy ijesztőnek tűnik a csatatér, de a későbbiekben épp ez hozza meg az átttörést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...