Lifestyle

Napi horoszkóp: A Ráknak fenomenális lesz az ünnep - 2020.12.25.

A Kos lélekben is készüljön a mai ünnepre. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Lelkiismeretes vagy és ez meglátszik mindenen, ami a kezed nyomát viseli. Ez az oka annak is, hogy a mai nap szinte tökéletesre sikerül. Vannak olyan dolgok viszont, amelyek feletted állnak és nem tudsz hatást gyakorolni rájuk. Ilyen egy esetleges betegség, melyre nem árt felkészülnöd az ünnepekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ma alapvetően minden rendben lesz, de számolnod kell néhány technikai problémával, amire jó, ha lélekben felkészülsz. A legvalószínűbb, hogy egy elektromos eszköz hibásodik meg, ami lehet telefon, vagy számítógép. A legjobb, amit tehetsz, hogy próbálsz nevetni ezen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Legyen a mai nap számodra a megbékélés napja. Bármi is történt a múltban, bárki is sértett meg, boríts végre fátylat rá és tedd meg azt a bizonyos első lépést azzal, hogy boldog karácsonyt kívánsz annak, akivel feszült volt a viszonyod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma annyira lelkes és optimista a hangulatod, hogy ebből nem is lehet kizökkenteni. Még akkor sem, ha valami nem pontosan úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. Jól gondolod! A karácsony nem attól tökéletes, hogy minden percre pontosan van szervezve és tökéletes az étel, hanem attól, hogy az asztal körül ülő emberek igazán szeretik egymást

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma sikeresen leszel úrrá a káoszon, pedig nem fog túl jól indulni a napod. Lehet, hogy egyszerre túl sok mindent próbálsz besűríteni néhány órába, így borítékolva van az időbeli csúszás. Ne idegeskedj, mindennel időben el fogsz készülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Talán látnok azért nem vagy, de olyan erős az intuíciód és a kreativitásod, hogy az ajándékaid mindenki számára a legkellemesebb meglepetést okozzák. Ma mindezt kombinálnod kell még a felelősségérzettel is. Az emberek ugyanis nagyon figyelnek arra, mit mondasz, tanácsolsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ilyenkor a legfontosabb mindenki számára a család és a közvetlen családtagok közötti kapocs az, ami meghatározza a gondolatainkat. Vannak a közelünkben azonban olyanok, akik nem annyira szerencsések, hogy szerető körben tölthetik a karácsonyt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Talán azt hiszed, hogy a mai napnak feszültnek és rumlisnak kell lennie? Ez egyáltalán nincs így. Minden azon múlik, te hogyan állsz hozzá a dolgokhoz. Lazíts! Nem kell mindennek kereknek lennie és nincs kőbe vésve semmi a mai nap programjában. És ne feledd azt sem, nem kell mindent neked csinálnod egyedül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha egész nap teljes sebességen pörögsz és feszült vagy, pont az a része veszik el a karácsonynak, aminek a lényegének kellene lennie. Lazíts, lassíts és vond be a családot is minden munkafolyamatba. Lehet úgy is készülődni, hogy nem az órát nézzük közben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ma úgy érzed majd, hogy a világ tetején jársz! Élvezd a kilátást, a szerető családot és a csillogó szemeket körülötted. Az igazi boldogság nem a fa alatt van, hanem az asztal körül a kedélyes csevejben és az együttlétben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Te igazi álmodozó vagy és ezen a napon az ideális karácsonyi érzést keresed. Mint minden évben, most is mindent megteszel azért, hogy a körülötted lévők érezzék, mennyire szereted õket és kiteszel magadért minden téren. Ma megfejelheted az érzést még egy kis adalékkal. Pillants bele a naplódba és keresd meg az elõzõ évek bejegyzéseit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha most a hangulatod és az önbizalmad a csúcson van, az nem csoda, hiszen minden ideálisan alakult körülötted. Igaz, ez nem csak úgy megtörtént, nagyon meg is dolgoztál érte. Azért a jól megérdemelt pihenés odébb van, mivel ma még előtted áll egy kimerítő menet, ahol benne van a pakliban egy váratlan feszültség is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.
Sztárok
Olyannyira a szívébe zárta a Budapest Park közönségét Horváth Tamás, hogy minden alkalommal, mikor ott játszik, magára tetováltatja a dátumot. Szóval varrathatja magára hamarosan a 2024. május 17-et...