Lifestyle

Napi horoszkóp: A Skorpió tegye félre félelmeit - 2020.12.08.

A Kos ne legyen annyira szétszórt. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ma túl gyorsan akarsz elintézni valamit, de a gyorsaságnak lesz hátránya. A gyorsaság most azzal jár, hogy nem tudsz igazán figyelni arra, amit csinálsz. Ez azt is jelenti, nem éred el az eredményt, amit elérhetnél. Itt az ideje, hogy a kapkodás helyett az okos időbeosztást válaszd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A túlzásba vitt segítségnyújtással kifáradsz és most kissé mártírnak érzed magad. Ez önkényeztetésben, panaszkodásban, sértettségben nyilvánulhat meg. A rengeteg belső ellentmondás, ami benned zajlik betegséghez, idegi megterheléshez vezethet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma végre fellélegezhetsz, végre nem tornyosulnak a fejed felett a feladatok, nem kell azon görcsölnöd, mikor van a határidő és mivel kell még végezned. Igyekezz kihasználni az alkalmat és szánj egy kis időt a testi-lelki töltődésre, amikor csak is magadra koncentrálsz mindenféle kötelezettség okozta kötöttség nélkül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Úgy érzed, ez ma a te napod, semmi nem szegheti a kedved, motivációtól duzzadva indulsz el otthonról reggel. A nap folyamán ez az érzés csak erősödik benned, hisz minden úgy alakul végre, ahogy szeretnéd, ahogy annak idején eltervezted és most nagyon úgy tűnik, hogy működik is a dolog

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Hízelgéssel nagyon könnyen le lehet venni a lábadról, emiatt gyakran átvernek téged. Meg kell tanulnod, ki az, akiben valóban megbízhatsz, és meg kell tanulnod, ki az, aki csak a száját jártatja, de nem hajlandó valódi tettekre. Ma a szájhősökben nem szabad megbíznod, de meg kellene bíznod azokban, akik nem adtak eddig okot a csalódásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Elfáradtál, nehezedre esik a feladataidra koncentrálnod, tarts ki, már csak egy utolsó lendületre van szükséged az év végén. Ezt a lendületet az adhatja meg, ha figyeled, mások mit csinálnak. Könnyen lehet, másokat figyelve nyersz motivációt, és tudod meg, hogy valójában mit lenne érdemes tenned. Ma rendkívüli tudatossággal és racionalitással tekintesz a folyamatban lévő ügyeidre, szeretnéd ugyanis, ha a lehetõ legjobb kimenetele lenne mindennek. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, melyeket muszáj lesz megoldanod ahhoz, hogy a tervek szerint alakuljon a dolgaid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell tanulnod kiállni önmagadért. Meg kell tanulnod érvényesíteni az érdekeidet olyan helyzetekben is, amelyekben évek vagy évtizedek óta te maradsz alul. Nincs értelme, hogy továbbra is lemondj az előnyökről, amelyek neked járnak, neked szólnak, és amelyeket neked ajánlanak fel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma egy váratlan hiba csúszik a számításodba, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy, elsősorban magadra. Ha sikerül megoldanod ezt a váratlanul felmerülő akadályt, szinte szárnyakat kapsz, újra visszatér motiváltságod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma könnyen kerülhetsz olyan helyzetekbe, vagy olyan szituációba, amelyből nehéz lesz kimásznod. ma a saját ötleteidre kell támaszkodnod. Ne legyél pesszimista, higgy magadban, bármire képes vagy, ha te is szeretnéd. Elég maximalista és kreatív vagy, hogy megtaláld a megfelelő választ az adott problémára.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Megjelenhet az életedben valaki, akivel szívesen megismerkednél közelebbről is, de egyelőre nincs rá lehetőség. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg le kellene mondanod az illetőről. A mostani ismeretség hónapok múlva teljesedhet ki, addig nem marad más csak az ábrándozás.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem kell mindenki minden problémáját neked megoldani. Nem kell intézkedned mások helyett. Vedd észre, minden esetben, amikor mások helyett intézkedsz, valójában önmagad helyett kellene kiállnod. Itt az alkalom, hogy elhatározd, hogy a saját érdekeidet érvényesíted és nem másokét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ma olyasmin dolgozol, melyhez egy minimális szemléletmód-váltásra van szükséged. Ez azonban igen csak nehezedre esik, hisz te egy határozott személyiségned gondolod magad, aki elég nehezen adja meg magát, kivéve ha valaki megdönthetetlen észérvekkel támasztja alá mondanivalóját

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Fashion&Beauty
A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.