Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bak tegye félre sértettségét - 2020.12.03.

A Nyilasnak különleges napja lesz. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Kimerültnek érzed magad, fogytán vannak az energia raktáraid és ezt a szervezeted is megérzi. Fontos a munka, első a kötelesség, de figyelj oda a saját egészségedre is! Az összes feladatod várhat, ha azt érzed, hogy pihenésre van szükséged. Légy önző saját magaddal szemben, csinálj olyat, amiből töltekezni tudsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Túl hamar beleélted magad valamibe, amibe nem kellett volna. Noha nem biztos, hogy a terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, mert túl hamar dőltél hátra, a kelletténél előbb gondoltad azt, hogy ez a siker bizony már a tiéd. Most azonban, amíg nem késő, szedd össze minden erõdet és próbáld meg kijavítani a hibát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Olyasfajta teher nyomja a vállad, melytől egyelőre nem tudsz megszabadulni, ám annak érdekében, hogy mielőbb felszabadulhass, minden porcikáddal azon dolgozol, hogy megoldd az ügyet. Ne kapkodj, figyelj oda a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz meg, amelyek végül az egész folyamatot teljesen más irányba sodorhatják.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Fontos döntés előtt állsz, mely a jövőben meghatározhatja az életed, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez ragaszkodsz a végsőkig. Higgy abban, hogy a döntéssel együtt valami olyasmi vár rád, amelyhez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmod válthasd valóra, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy beteljesíthesd a vágyad. Ne késlekedj egy pillanatig sem, most kell cselekedned, ha sikereket szeretnél elérni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma azt érzed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavában ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Tedd világossá számára, hogy nem ez az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jelenleg elég bizonytalannak érzed magad a pillanatnyi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon a komfortérzeted. Rendkívülien frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik, hogyan tudod alakítani a kialakult helyzetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Erősnek, magabiztosnak érzed magad, úgy érzed ma senki és semmi nem állhat az utadba. El kell ismerni magyon sok tehetség van benned. Nagyon, sok mindenhez értesz, és pont ez a probléma. A sokféle érdeklődési köröd, a sokféle tehetséged miatt nem tudod eldönteni, mibe kezdj bele. Itt az ideje kitalálnod, milyen irányba szeretnél elindulni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Érdekes napnak ígérkezik a mai, de javul érzésed támad már kora reggel. Ne felejtsd el minden lehetőség addig tér vissza hozzád, amíg fel nem ismered, és el nem fogadod. De minden lehetőség megváltozik egy picit, minden egyes alkalommal, amikor nemet mondasz rá, vagy amikor elmész mellette. Ezt azért fontos észben tartanod, mert így nem kell azon aggódnod, hogy nem ismersz fel egy-egy lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Néha nem vagy tisztában azzal, hogy milyen erős sértettséget és haragot táplálsz azok iránt, akik nem a várakozásaidnak megfelelően reagálnak a sok "áldozatra", amit hozol. Ezek a dolgok azért nem jönnek össze, mert a "mindent vagy semmit" alapon közelíted meg őket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai nap számodra félreértések napja. Nem érted, az emberek miért reagálnak furcsán rád. Ma úgy tűnhet, mindenki félreért téged, és nincs meg a közös rezgés senkivel. Talán a te rezgésedben van a probléma. Talán túl zavarodottá váltál az év vége közeledtével. Ezen úgy változtathatsz, ha ma időt szánsz ara, hogy rendezd a gondolataidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez egy könnyű napnak ígérkezik, amikor semmi komolyabb kihívás nem érkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot a rohanó emberekkel együtt és helyükre tegyél magadban eddig bizonytalan dolgokat . A zsúfolt hétköznapok után időnként neked is szükséged van nyugodtabb napokra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.