Lifestyle

Napi horoszkóp: A Nyilas vigyázzon az utakon - 2019.11.04.

Kedves Rák, semmit nem érsz el a rohanással. Napi horoszkóp!

Kos

Ne rohanj! Ne akarj mindent azonnal - úgy válik értékké minden álmod, ha akkor jön, amikor ott az ideje! Sportolj, hogy ne másokat terhelj a benned dúló nagy feszültségekkel, melyekből mindenki kaphat, de leginkább párod vagy kedvesed!

Bika

Nagy érzelmi hullámzásaidat talán a körülötted levő bölcs és kedves emberek sem tudják kordában tartani – hacsak nem vagy tudatos, s nem látod magad kívülről. Tisztánlátásod nagy segítőd, példát mutatva akár jó vezetővé válhatsz általa.

Ikrek

Kedves és csábító mosolyod még mindig igen nagy hatással van másokra, főleg a másik nemre, akiket behúzhatsz a flörtölés csapdájába, különlegessé téve napjukat. Leginkább munkatársaid élvezik kacérkodásod, de jut az utca emberének is.

Rák

Semmit nem érsz el rohanással. Csak olajat öntesz a tűzre, ha nem tudsz várni – főleg tanulmányaiddal, jogi ügyeiddel, utazásoddal kapcsolatos problémáidban. Hova sietsz? Mi az, ami annyira feszit, hogy már – már szétrobbansz? Kezdj el megoldásban gondolkozni!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!