Napi horoszkóp: A Kost a félelmei irányítják - 2019.11.01.

A Bika türelmetlensége próbára teheti párkapcsolatát. Napi horoszkóp!

Kos

Kár elrontanod hétvégédet a félelmeid által felépített vastag faladdal, ami miatt szinte biztos az egyedüllét, hiába van hosszúhétvége! Ha van már párod, meglehet, komoly próbákat kell kiállnotok, ahol a féltékenységtől kezdve a türelmetlenségig minden lehetséges, akár még a szakításig is eljuthattok. Régóta együtt élt pároddal sem könnyebb a helyzet – itt az ideje egy nagy belső rendrakásnak, amihez viszont jó a csend!

Bika

Ha türelmetlen vagy, kedveseddel egymás szavába vágtok, nem érthetitek meg egymást! Hiába van biztosítva egy hosszú hétvége által a gyönyörök megélése, ha nem sikerül találkoznotok ilyen butaság miatt, hacsak nem szerveztek egy kirándulást, utazást, ahol a közös megélések összekötnek, s mindketten ki tudtok bontakozni. Régóta együtt élt pároddal talán minden könnyebb, ismeritek már egymást.

Ikrek

Ez a hétvége rólad, a szerelemről szól, amiért mindent meg is teszel. Nem véletlenül néz meg mindenki, zsongnak körül a hódolók, nem csak csinos ruháidnak van nagy hatása, de kedves mosolyod is lenyűgöző. Könnyen belefuthatsz egy munkatársadba, akit talán már régóta figyelsz - ne szalaszd el a lehetőséget, nem véletlenül találkoztok! Régóta együtt élt pároddal ismét lángra lobbanhat a szerelem, szerencsére hosszúhétvége van!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak