Lifestyle

Kikutatták, mi kell ahhoz, hogy boldogan járjunk dolgozni - Nem a pénz vagy az ingyenkávé az

Azt gondolod, hogy a pénz, a megbecsülés vagy az elismerés adhat szárnyakat a munkahelyeden? Kétségkívül ezek is fontosak, de egy kutatás rámutatott arra, mire van szükséged ahhoz, hogy igazán boldog és tevékeny legyél. Pontosabban kire.

A legtöbben több időt töltenek a munkahelyükön, mint otthon, így természetes, hogy kapcsolatokat alakítanak ki a kollégáikkal. A szakmai kapcsolaton túl fontos, hogy legyen valaki, aki megünnepli a veled a munkád során elért eredményeidet, és ugyanakkor meghallgat, amikor a magánéleti problémáidról szeretnél beszélni. Ellenkező esetben a munkahely magányos és elszigetelt környezetté válna. A Gallup, az emberi erőforrásokra szakosodott világcég által végzett tanulmány elképesztő felfedezést tett mindezzel kapcsolatban.

Kíváncsi vagy, hogy mire jutottak?

Kattints a galériára!

Sokkal termékenyebbek így a dolgozók A tanulmány szerint, ha legalább egy barátod van a munkahelyeden, az ösztönözhet arra, hogy munkába menj, mivel az egy olyan hely, ahol időt tölthetsz azzal a személlyel, akit szeretsz, és ezáltal boldog lehetsz. Emiatt valószínűbb, hogy jobban részt akarsz majd venni a munkahelyi feladatokban, akár ötletek megosztásával, akár a teljesítményed növelésével. A tanulmány azt is kimutatja: a barátjukkal együtt dolgozó emberek 63%-a több munkahelyi projektben vesz részt, szemben a csak szakmai kapcsolatokat ápolók 29%-ával.
Kattints a további képekért!

Egy most közzétett kutatás szerint a depresszió, a boldogtalanság és a magány gyorsabban felgyorsíthatja az öregedési folyamatokat, mint a dohányzás vagy akár bizonyos betegségek.

forrás: brightside.me, leadkép: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!