Lifestyle

Szakításról álmodsz? Többet elárulhat a kapcsolatodról mint gondolnád!

Egy átlagember élete során körülbelül 26 évet tölt alvással, nem csoda hát, hogy érdekelnek bennünket az álmaink világában töltött idők rejtelmes jelentései.

Mit jelent, ha szakításról álmodsz?

Bár nem olyan gyakori, mint arról álmodni, hogy üldöznek minket, valószínűleg mind tapasztaltunk már szakításról, egy kapcsolat fájdalmas véget éréséről szóló álmot. Legyen szó plátói, vagy valós szerelemről, ezek az álmok egészen nyugtalanítóak tudnak lenni. Vajon valóban párkapcsolati problémák rejtőznek ezeknek az álmoknak a hátterében, vagy teljesen más oka lehet annak, ha a szakításról álmodunk? Olvass tovább és te is megtudhatod!

Lehet, hogy nem a megfelelő kapcsolatban vagy Ha jelenleg párkapcsolatban vagy és arról álmodsz, hogy szakítotok kedveseddel, talán valóban párkapcsolati probléma állhat a háttérben. „Egy szakításról szóló álom figyelmeztethet rá, hogy alaposabban szemügyre kellene venned a kapcsolatot” – mondja Manuela Schmitten, pszichológus. Használd az álmot egy érzelmi önfeltárásra és tedd fel magadnak a kérdést, vajon valóban boldog vagy-e az adott személlyel és összhangban van-e a kapcsolat saját értékrendeddel, szükségleteiddel.
Kattints a további képekért!

Arra kerestük a választ, hogy vajon mi befolyásolhatja az álmok természetét. Egyik-másik tényező egészen váratlanul ért minket – főleg az utolsó! Lássuk!

Leadfotó: Pexels, forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.