Lifestyle

Sosem gondoltad volna: ennyi mindenre használhatod a dezodort hónaljad izzadásgátlása mellett!

Legtöbbünknek a mindennapi rutin részéhez tartozik a dezodorozás, de belegondoltál már, hogy talán már testrészeken is alkalmaznunk kellene?

Nem csak a hónaljon használható

Amikor a dezodor használatáról van szó, általában az első gondolatunk a hónalj területére irányul, hiszen ez az a hely, ahol a leginkább megjelennek a kellemetlen szagok. Azonban egyre több kutatás is alátámasztja, hogy hasznos lehet más testrészeken is használnunk. Biztosan te is tapasztaltad már, hogy tested egyes területein talán még a hónaljadnál is intenzívebben izzadsz. Talán nem is gondolnád, de ezeken a területen is megoldást jelenthet a kellemetlen szagok elkerülése érdekében, ha pedig ez még nem lenne elég, az izzadásgátlás mellett rengeteg más módon is hasznosíthatod mindennapjaidban ezt az egyszerű kelléket. Ha kíváncsi vagy, pontosan mely testrészeinken is használhatunk még izzadásgátló készítményeket, illetve milyen egyéb dolgokra használhatjuk még dezodorjainkat, olvass tovább!

A lábainkon Azok az emberek, akik egész nap zárt cipőben vannak, tudják, milyen nehézkes lehet az izzadt lábakkal való küzdelem. Az izzadság következtében kialakuló kellemetlen szag olykor már-már elviselhetetlen is lehet, ezért jó ötlet fújni lábainkra is egy kis dezodort. Ez segíthet abban, hogy lábaink tovább frissek és szárazabbak maradjanak és hosszabb ideig ne kelljen az izzadtság miatt aggódnunk.
Kattints a további képekért!

Hatalmas sikert aratott néhány hónap alatt a Respray automata, a világ első olyan készüléke, amelynek segítségével a fújós dezodorok újratölthetőek. A magyar találmány egyedülálló, így nem véletlen, hogy azokban a Rossmann üzletekben, ahol elérhető, a vásárlók kedvence lett. A Respray alapítói elárulták, álmukban sem gondoltak ekkora érdeklődésre és ilyen pozitív fogadtatásra, a hazai vásárlók elismerésén túl több nemzetközi megkeresést is kaptak.

Leadfotó: Unsplash, forrás: brightside.me

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...