Fegyverrel a kezében, holtan találtak rá a magyar médiaszakemberre

Tragikusan ért véget Szemesi Zsolt újságíró élete vasárnap Siófokon.

Szemesi Zsolt elhunyt

Holtan találták meg Szemesi Zsoltot, a Balatoni Hírmondó, a Somogyi Hírmondó és a Siófoki Hírhét volt főszerkesztőjét – értesült a Media1. A portál információi szerint fegyverrel a kezében, holtan találták meg az 50 év körüli férfit siófoki otthonában vasárnap délután.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a Media1 érdeklődésére telefonon hétfőn megerősítették, hogy nyomozást folytatnak az ügyben. Arra a kérdésre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást. További részleteket az eljárás érdekeire tekintettel nem árultak el.

A portál más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt halála nincs összefüggésben a Siófoki Hírhét és a Balatoni Hírmondónál, valamint a Somogyi Hírmondónál korábban betöltött egykori főszerkesztői, illetve fotós megbízatással, ennek magánéleti problémák miatt vetett véget az életének.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Fotó és leadfotó: 123rf.com

Oldalak