Lifestyle

Összeomolhat a vád a világ leghíresebb eltűnt kislánya ügyében: alibije van a gyanúsítottnak

Madeleine McCann mindössze három esztendős volt, amikor 2007-ben egy családi vakáció alkalmával nyoma veszett. Az ügy másfél évtized alatt sem zárult le, ráadásul most megingathatja a vádat, hogy a gyermek elrablásával vádolt német férfinek alibije lehet.

Mégsem ő volt a tettes?

Alibije lehet Christian Brücknernek, annak a német férfinak, aki a vád szerint 2007 májusában egy Praia da Luz-i nyaralóból elrabolta Maddie McCann-t - írja a The Sun. A bulvárlap egy hamarosan debütáló dokumentumfilmre hivatkozik, mely mélyrehatóan foglalkozik majd a világszerte ismert, nagy port kavart bűneset részleteivel. Christian Brücknert másfél évvel ezelőtt, 2020 júniusában azonosították a bűnügy gyanúsítottjaként.

A Madeleine McCann: Investigating the Prime Suspect című háromrészes dokumentumfilm-szériában egy, az ügyben korábban nyomozó szakember által vezetett csoport arra jött rá, hogy Brückner az eltűnés időpontjában megközelítőleg 30 percnyire tartózkodott attól a hoteltől, ahol az esemény történt. Ez tehát azt jelentené, hogy a német férfinek alibije van. A dokumentumfilmben egyébként azt is megemlítik, hogy az ügyben új tanúkat találtak. Segítségükkel végképp megingathatják a Brücknerrel szemben felépített vádat.

A negyvenes éveiben járó német férfi egyébként jelenleg is börtönbüntetését tölti, szexuális bűncselekmények miatt ítélték el.

Hans Christian Wolters német ügyész 2020-ban úgy fogalmazott: konkrét fizikai bizonyíték áll a rendelkezésükre arra vonatkozólag, hogy a hároméves korában eltűnt Maddie McCann halott.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.