Lifestyle

A Ted Bundy-film népszerű színésznője állítja: a véres sorozatgyilkos áldozatainak szellemei kísértették a forgatás ideje alatt

Ted Bundy-t és rémtetteit már nem kell bemutatni a világnak, azonban Lily Collins, a sorozatgyilkosról szóló filmben a Bundy feleségét alakító színésznő paranormális élményekről számolt be a forgatás ideje alatt, melyet összefüggésbe hozott szerepével is.

Az áldozatok szellemei kísérthettek?

"Lementem a földszintre, ittam egy csésze teát, és próbáltam rájönni, miért ébredtem fel újra és újra. Elkezdtek felvillanni képek, mintha egy küzdelem utóhatásai lennének" - mondta Lily Collins, aki a 2019-es Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben alakította Ted Bundy feleségét, eredeti nevén Elizabeth Kloepfert. Arról számolt be, hogy a forgatás alatt nehezen aludt, ha pedig mégis sikerült elaludnia, szörnyű rémálmok gyötörték, állítása szerint Bundy áldozatainak szelleme tért vissza hozzá.

"Nem éreztem félelmet - úgy éreztem, hogy támogatnak. Úgy éreztem, mintha az emberek azt mondanák: 'Itt vagyunk és figyelünk. Azért vagyunk itt, hogy támogassunk. Köszönjük, hogy elmondtad a történetet" - mondta Collins, aki a The Guardiannek elmondta, hogy a film forgatásának előkészületei alatt minden éjjel pontosan hajnali 3:05-kor ébredt fel. Úgy gondolja, hogy az áldozatok kapcsolatba akartak lépni vele.

"Megtudtam, hogy hajnali 3 óra az az időpont, amikor a dimenziók közötti fátyol a legvékonyabb, és kapcsolatba tudnak lépni velünk a szellemek" - osztotta meg Collins, aki egyébként a forgatások alatt nehezen tudott elhatárolódni karakterétől. "Soha nem játszottam még olyan szerepet, amelyben tényleg el kell választanom magam a karaktertől, amikor este hazamegyek, és ez szinte lehetetlen volt. Szeretném azt mondani, hogy sikeresen megcsináltam, de nem sikerült" - mondta a Daily Mail-nek.

Forrás: Grunge Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.