10 olvasmány a könyvespolcra, amiket nem lehet letenni

Minden könyv hozzánk tesz valamit, de vannak, amelyek témájuk, történetük, mondanivalójuk miatt kiemelkednek a többi közül. Ezeket az alkotásokat népszerűsíti és díjazza idén is a Libri. (x)

Leendő kedvencek

Legkedvesebb olvasmányaink mindig kiemelt helyet foglalnak el könyvespolcainkon. A Libri 2021-ben is olyan műveket díjaz, amik nagy eséllyel lehetnek leendő kedvenceink, könyvespolcunk meghatározó darabjai. A cégcsoport idén hatodik alkalommal adja át a Libri irodalmi díjakat azoknak a hazai szerzőknek, akik nagyban hozzájárulnak Magyarország szellemi és kulturális örökségének gyarapításához.

Szavazz!

A döntős szerzőket és könyveiket nemcsak elolvasni érdemes – szavazni is lehet rájuk. A libri.hu/irodalmidij oldalon leadott szavazataikkal az olvasók döntik el, hogy a 10 döntős könyv közül melyik kapja idén a Libri irodalmi közönségdíjat. Azok között pedig, akik szavaznak az oldalon, a Libri 100 darab értékes könyvcsomagot sorsol ki. És hogy kik az idei év döntősei?

Tudd meg galériánkból!

Bereményi Géza: Magyar Copperfield "Bizonyos bekapcsolt rádiókban olykor erősen felhangzott a név, aztán taps vagy áradó kórushangok, de az udvarbeli lakók a fülük botját sem mozdították, csak trécseltek, főztek vagy kártyáztak tovább, mintha mi sem történt volna. Rákosi nem közöttünk élt, hanem valahol fent az égben."
Kattints a további képekért!

Lead fotó: Pexels /Cottonbro/

Oldalak