Lifestyle

Hány éves valójában a lelked? Könnyen kiderítheted, mutatjuk

A testünk nem egyidős az agyunkkal és a lelkünkkel - állítják a japánok. Hogyan deríthetjük ki a saját lelkünk korát? Olvass tovább, mutatjuk!

Lelkünk kora

A japánoknál úgy tartják, hogy a lélek, az agy és a test életkora különböző. A tradicionális hiedelemük szerint, minden ember rendelkezik lélekkel, amit reikonnak hívnak. Az ember halálakor a reikon elhagyja a testet, és egyfajta purgatóriumba lép, ahol a temetés, és a temetést megelőző rituálék elvégzésére vár, hogy ezáltal elődjei közé léphessen. Ha mindezeket sikeresen elvégzik, a hiedelem szerint a reikon, a még élő család védelmezőjévé válik, és minden év augusztusában, a bon fesztivál alatt visszatér családjához, hogy hálát adhassanak neki, de egyes lelkek újabb testbe vándorolnak, vagyis reinkarnálódnak. Ekkor az elme idősebbé és bölcsebbé válik, az pedig, hogy éppen milyen "korban" élünk, könnyen kideríthető a lélek 5 szintjéből.

A japánok szerint a valós kor kideríthető a lélek 5 szintjéből

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!