Ez az öt legféltékenyebb csillagjegy, borzalmasak egy kapcsolatban

Velük csak óvatosan!

A legféltékenyebb csillagjegyek

A féltékenység testvérek közt szólva sem egy jó tulajdonság, hiszen még a legnemesebb kapcsolatokat is megmérgezheti. Vigyázni kell az ilyen emberekkel, ők ugyanis azok, akik nemhogy a munkatársaikkal, de a barátaikkal, szerelmükkel szemben sem tudják fékezni magukat. Összegyűjtöttük, melyik az öt legféltékenyebb csillagjegy.

Skorpió:
X.24. - XI.22.

Kérdés nélkül a Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy mind közül. Csipkelődő, szarkasztikus személyiségüknél fogva hajlamosak mindenkire úgy tekinteni, mint egy potenciális ellenfélre, akit le kell győzni. Azonnal kiszúrják, ha valaki messzebbre jutott, ha valaki más, mint ők, és ezt nehezen viselik el. A párjukra nagyon féltékenyek, és mivel nem tudják magukban tartani az érzéseiket, ennek gyakran hangot is adnak. A barátaikkal kicsit elnézőbbek, de ha azt érzik, hogy hanyagolják őket, nem haboznak jelezni.

Oroszlán:
VII.23. - VIII.23.

Az Oroszlánok szenvedélyesek és önzőek, így szinte törvényszerű, hogy a féltékenység is erősen dolgozik bennük. Ez különösen a párkapcsolatokban érezteti a hatását: erős a birtoklási vágyuk, nem tűrik el, ha a kedvesük nem rajongja körül őket, ha csak egy pillanatra is ránéz valaki másra. Szó szerint oroszlánként védelmezik azt, ami az övék, és féltékenységükben képesek akár jelenetet is rendezni.

Lapozz!

Gif: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!