Lifestyle

Jön Lábas Viki, Járai Márk és Felcser Máté első közös filmzenéje

Lábas Viki és Járai Márk közösen énekelnek az új magyar generációs vígjáték, az Együtt kezdtük főcímzenéjéhez készült dalban. Felcser Máté és Járai Márk közös szerzeménye, az Együtt én meg te az újrakezdésről szól, nosztalgiával, érzelmekkel tele.

"Számomra fontos embereket elsodort mellőlem az élet, és aztán újra találkoztunk"

Az Együtt kezdtük film nézője gyakran találja magát egy buli kellős közepében. Zenei supervisorként, Kádár Tamás – a SZIGET Fesztivál egyik szervezőjének - a feladata volt, hogy megteremtse az alkotókkal együtt a film zenei világát, és összefogja az ezzel kapcsolatos kreatív és gyakorlati teendőket. A fiatal felnőttekről szóló film főcímdalának megírására Felcser Mátét, a Punnany Massif frontemberét kérték fel.

Máté így mesél erről: „Láttam, hogy jó a csapat, és miután elolvastam a forgatókönyvet arra gondoltam, hogy ez valami kortárs, érdekes dolog, így kapva kaptam a lehetőségen.”

„A dal érzelmeket tolmácsol. Egy filmzene esetében nagyon fontos, hogy oda kerüljön, ahol a helye van, tükröznie kell a film mondanivalóját. Próbáltam hasonló szálakat keresni az életemben, amikor én is átéltem azt az érzést, hogy számomra fontos embereket elsodort mellőlem az élet, és aztán újra találkoztunk” - mondja Szepesi Mátyás a főcímdal szövegírója.

„Márkkal összeszokott páros vagyunk, hiszen volt már egy közös számunk, amit szintén Szepesi Mátyás írt. Nagyon jó újra együtt énekelni" - meséli Lábas Viki, a Margaret Island énekese.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.