Kínai horoszkóp: Ló, Kecske, Majom

A kínai asztrológia három jegyének, a Lónak, a Kecskének és a Majomnak a tulajdonságait és jellemzőit mutatjuk be részletesen ebben a cikkben.


A Lovak jegyében születettek legjellegzetesebb tulajdonsága a kifinomultság, az elegancia és a vadság. Rendkívül heves természetük magával ragadó és elbűvölő személyiséggel párosul, így nem véletlenül az egyik legnépszerűbb jegy. Kedveli az embereket, szeret társaságba járni, szinte ódzkodik a magánytól és az egyedülléttől. Gyakran kikel magából, ez tüzes vérmérsékletének tudható be, ám hamar lecsillapodik és gyorsan megbánja kemény szavait.
Nehezen jön ki a Patkányokkal, a Majmokkal, a Bivalyokkal és a Nyulakkal, ám közel kerülhetnek hozzá a Tigrisek.
Híres Lovak: Gordon Ramsey, Kevin Costner, Cindy Crawford
A Ló éve: a merészség éve

Kecske
Kényelmes, higgadt emberek, akiket nehéz kihozni a sodrukból. Ha lehet kerülik a stresszes és feszültségekkel teli élethelyzeteket, inkább a nyugodt és harmonikus környezet megteremtésére törekednek. A legoptimistább és legsokoldalúbb emberek, igazi szabad szellemek, akik nehezen bírják a kötöttségeket és az erőszakosságot. Törekednek a tökéletességre, mindent szívvel és lélekkel végeznek, kiemelkedően jó teljesítményüket elképesztő szerencséjüknek is köszönhetik. Néha szeretnek elvonulni és maguk lenni, ám általában csapatjátékosok.
A Bivalyokkal és a Sárkányokkal nem épp súrlódásmentes a kapcsolatuk, ám a Nyulakkal és a Kígyókkal egy hullámhosszon vannak.
Híres Kecskék: Bill Gates, Mick Jagger, Nicole Kidman, Julia Roberts
A Kecske éve: a lehetőségek éve

Majom
Remek megfigyelők, akik szeretnek mindenről tudni. Fantáziadús, érdeklődő, kísérletező kedvű személyek, akik nem zárkóznak el a legmeglepőbb és legfurcsább dolgoktól sem, hisz alapelvük, hogy nyitottan reagáljanak az élet történéseire. Segítőkészek, tapintatosak és megbízhatóak, ám ha önös érdekeikről van szó könnyedén felveszik a harcot céljaikért.
A Tigrisekkel és Lovakkal nem igazán jönnek ki, ám a Sárkányok és a Patkányok elnyerhetik bizalmukat.
Híres Majmok: Kylie Minogue, Jennifer Aniston, Tom Hanks
A Majom éve: a megújulás éve

Oldalak

Szólj hozzá Te is!