Lifestyle

Előrelépés a svájci farkas ügyében: kiderült, valójában ki lőtte le az állatot

A rendőrség még szerdán vett őrizetbe két férfit a Svájcból Magyarországra érkezett, tavasszal lelőtt jeladós farkas halálával összefüggésben, azóta pedig egészen új fejlemények is napvilágot láttak.

Az egész országot megrendítette az eset

Szerdán két férfit vett őrizetbe a rendőrség a Svájcból Magyarországra érkezett farkas halálával összefüggésben - adott hírt róla nemrégiben a 24.hu. A lap emlékeztet rá: az állat áprilisi lelövése óriási felháborodást keltett hazánkban; az M237-es jeladóval ellátott, fokozottan védett állat vándorlását sokan követték, hiszen a rajta lévő nyomkövető eszköz folyamatosan jelezte, hogy a farkas éppen merre jár, hogy vajon hol talál új családra. Szerdán hajnalban TEK-esek segítségével fogtak el két szabolcsi vadászt, akiknek közük lehetett a farkas megöléséhez. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A két férfit természetkárosítás, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaéléssel és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsították meg, a kihallgatásokat követően pedig bűnügyi őrizetbe vették őket, illetve letartóztatásukat kezdeményezték.
Kattints a további képekért!

Mint azt már megírtuk, Magyarországon lőtték ki a Svájcból elinduló farkast. Az állat tetemét a mai napig nem találták meg, jeladós nyakörvére Hidasnémetinél bukkantak rá a Hernád folyóban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!