Készüljünk fel a záporokra!

Ezen a héten is nagyon szeszélyes volt az időjárás. A hét elején még azt mondták az időjósok, hogy a hétvégén mindenképp menjünk strandra, mert igazi nyári idő lesz. Szerdán már meggondolták magukat, és a rossz időt hirdették. Valószínűleg ezt elégelték meg a dél-afrikaiak is, akik börtönnel büntetnék a hazug időjósokat.

Péntek:
Sok napsütés várható a hét ötödik napján. Nappal maximum 31, este 18 fok lehet. Északon néhol eleredhet az eső, így készítsük ki az esernyőnket!


Szombat:

Szombaton sajnos nem sokat fogjuk látni a napot, sőt esőre is felkészülhetünk, hiszen szinte biztos, hogy az ország egész területén lesz egy kis zivatar. Északon és északnyugaton estére vihar is várható, de akik délkeleten élnek örülhetnek, hiszen akár 32 fok is lehet náluk, ami igazi strandidőnek számít!

Vasárnap:
Ismét az északiak és az északnyugatiak lesznek szerencsétlenebb helyzetben, ugyanis a hét utolsó napjára is felhős idő ígérkezik. Sajnos a hőmérséklet is lehűl, olyannyira, hogy maximum 25 fokot mérhetünk nappal, este pedig 16-ot.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!