Kemény, de hatásos - A 13 napos diéta

Egyre több divatos diétával találkozhatunk az interneten és a különböző újságok oldalain. Ezek közé tartozik a 13 napos diéta, amellyel akár 8 kilót is ledobhatunk magunkról a leírások szerint. Érdemes tehát közelebbről is megismerkednünk vele.

Nincs olyan nő, aki ne akarna változtatni az alakján, vagy ne szeretne néhány felesleges kilótól viszonylag gyorsan megszabadulni. A 13 napos diéta bár elég szigorú, de a segítségével viszonylag gyorsan szabadulhatunk meg a télen felszedett túlsúlytól.
A diéta mellett természetesen érdemes valamilyen rendszeres testmozgást is végeznünk hetente, mert igazából csak így lehet biztos hatása a fogyókúránknak.

Hogyan működik?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A 13 napos diéta a nehezebb diéták közé sorolható, hiszen szinte teljes mértékben kivonja az étrendünkből a különböző szénhidrátokat. Ezzel együtt pedig alkoholt sem lehet fogyasztani a fogyókúra alatt. Természetesen az egyik legfontosabb szabály, hogy pontosan betartsuk az étrendet.

A diéta során reggel többnyire csak egy fekete kávé és némi cukor engedélyezett, esetleg egy szelet pirítóssal, ebédre pedig néhány szelet sonka vagy főtt tojás és egy natúr joghurt. Viszont az étrendben a marhahús, grillezett bárányhús és grillcsirke is szerepel. Igaz ezeket kizárólag vacsora során fogyaszthatjuk és egyik esetben sem tehetünk hozzá köretet, illetve nem is fűszerezhetjük őket erősen.

A diéta legfontosabb hatása, hogy az anyagcsere folyamatainkat változtatja meg, így ha a befejezése után visszatérünk a normál étrendhez, akkor a leírások szerint azután sem fogjuk visszaszedni a leadott kilókat. Ráadásul az anyagcserénk mellett a magas vérnyomást is pozitívan befolyásolja a diéta. A legfontosabb szabály pedig, hogy a fogyókúránk után mindenképpen fél évet ki kell hagyni, mielőtt újra elkezdenénk az étrendet alkalmazni.


Ki nem csinálhatja?

A diéta kezdete előtt, ha szükséges, akkor akár egy szakembert is érdemes megkeresnünk, de azoknak, akik anyagcserezavarral, illetve cukorbetegséggel küzdenek, nem javasolt, hogy elkezdjék a diétát.

Oldalak

Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.