Lifestyle

Milliókat költött a lány, hogy Katalin hercegnére hasonlítson

Mindenkinek kell egy hobbi.

Példakép

Mindannyiunknak van olyan ember az életében, akire szeretnénk akár egy kicsit is hasonlítani. Ha tetszik a haja, elmegyünk ugyanahhoz a fodrászhoz, ahová ő jár, ha szeretnénk hasonló ruhákat hordani, akkor pedig ugyanoda megyünk vásárolni. Ha viszont az élete valamely területén ért el olyan sikereket, amikre irigykedhetünk, könnyen mindennapjaink példaképévé válhat az illető. Egy 24 éves német lány, Saskia Moldenhauer annyira beleszeretett Katalin hercegné stílusába, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy hasonlítson rá.

A részletekért lapozz tovább!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.