Lifestyle

Ezek lesznek az idei karácsony slágertermékei: nem árt időben megrendelni őket

A becslések szerint 2021-ben is sokan az internetről szerzik majd be a karácsonyra szánt ajándékokat, viszont változás állt be a legkeresettebb termékkategóriákat illetően. A nagy forgalomra való tekintettel érdemes minél hamarabb leadni a rendeléseket.

Egyre többet vásárolunk online

Előzetes becslések szerint idén is rendkívül magas, 20 százalék körüli lesz az e-kereskedelem bővülése. Ez hosszú évek óta tartó tendencia nemcsak hazánkban, de az egész világon is, amire a koronavírus-járvány csak rátett egy lapáttal. A negyedik hullám miatt ismét sok a bizonytalanság, az életünk kiszámíthatatlanná vált, egyszerűsége és biztonságossága miatt éppen ezért egyre többen fordulnak olyanok is az online vásárlás felé, akik azelőtt ezt elképzelhetetlennek tartották magukról – olvasható a Pénzcentrum cikkében.

Perényi András, a Webshippy társalapítója a portálnak elmondta, a rendelkezésre álló adataikban van némi meglepetés, ami az ünnepek előtt leadott rendeléseket illeti. A webáruházak számára kiszervezett logisztikai és dropshipping szolgáltatásokat, valamint logisztikai szoftver megoldásokat nyújtó vállalat közel 10.000 négyzetméteres robotizált raktárában 1750 webáruház teljes rendeléskiszolgálása zajlik, és a kiszállított csomagok által generált árbevétel az elmúlt egy évben több mint 11 milliárd forintot tett ki, így országos szinten is releváns statisztikákkal tudnak szolgálni.

Mit rendelünk leginkább? A következő oldalon kiderül.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.
Home&Design
A fenntarthatóbb életmód fontos azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat és a szemétbe kerülő műanyag mennyiségét. Rengeteg módja van annak, hogyha már megvetted a műanyagot...