Kapaszkodj meg! - Ennél édi-bédibbet ma már nem fogsz látni

Cinnamon, a 11 éves shiba még akkor is fülig érő "pofával" mosolyog, ha az állatorvoshoz kell mennie - nem véletlenül emlegetik a világ legboldogabb kutyájaként. A vidám eb olyan barátságos, hogy senki nem tud neki ellenállni: ha a tulajdonosai, Andrew és Ashley leviszik sétálni, szinte állandóan megállítják őket az elbűvölt járókelők.

Ami jár, az jár

Andrew 2004-ben kapta meg a kuytust, akit annyira megszeretett, hogy amikor ő és Ashley egybekeltek, Cinnamon volt a "koszorúslány". "Akár egy gyerek, állandóan körülöttünk lebzsel. Ha tévézünk, ő pedig a másik szobában van, rögtön sírni kezd, hogy vegyük ölbe, és hozzuk be magunkhoz. Nem lehet nemet mondani neki." - nyilatkozta Andrew a Daily Mail-nek, majd hozzátette: Cinnamon nagyon jó kutya, soha nem csinál piszkot, és nem rosszalkodással tölti minden idejét.

Betegen is vidáman

Pedig Cinnamonnak minden oka meglenne a szomorúságra: zöld hályogja van, és Cushing-kórtól is szenved. Utóbbi egy hormonális betegség, amiben a kortikoszteroid hormonok rendellenesen nagy mennyiségben termelődnek az állat szervezetében. Általában a mellékvesék vagy az agyalapi mirigy (nagyrészt jóindulatú) daganatos megbetegedése okozza.

Nincs olyan kép, amin ne lenne boldog

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!