A szakma krémjével és számos meglepetéssel jön a Just Clear Fitness Wellness Award

Idén 7. alkalommal, új névvel és logóval, kerül megrendezésre Magyarország egyetlen Fitness és Wellness díjátadó Gálája, a Just Clear Award Gála, 2019. február 20-án a Várkert Bazárban. (x)

Új arculat és a szakma krémje

Az elmúlt években Fitbalance Award Gála néven megismert népszerű szakmai rendezvény, 2019-től nevet és arculatot vált, Just Clear Fitness Wellness Award néven várja a szakma versenyzőit, képviselőt. A Gálára meghívást kaptak a hazai fitness, wellness és üzleti világ meghatározó szereplői és a média kiemelkedő személyiségei is.

A gálán, idén már 7. alkalommal átadásra kerülnek a Just Clear Award idei hivatalos sportszakmai díjai, melyek a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség versenyein elért legjobb eredményeket díjazzák. Emellett Életmód kategóriában az üzleti, média és művészvilág legfittebb példamutató képviselői is átvehetik az elismerést. Az idei gálán több új életmód kategóriát is bevezet a főszervező, együttműködő partnerével a Grandioso International Management támogatásával.

Számos meglepetés az idei díjátadón

A kategóriákat február közepén hirdetik ki. „Számos meglepetéssel készül a Just Clear Gála, sportszakmai tekintetben és a szélesebb közönség felé is. Annyit elárulhatok, hogy a közéleti szereplők mellett idén kiemelten fókuszáltunk azokra az emberekre, eseményekre, amelyek szélesebb körben a hétköznapokban is példát tudnak mutatni nekünk, vagy hozzásegítenek minket ahhoz, hogy rendszeresen mozoghassunk.” – mondta el Bara Csaba főszervező.

Az elmúlt években a közéleti díjazottak között volt Sarka Kata, Váczi Gergő, Hajdu Péter és Radics Gigi is.

Oldalak