Lifestyle

Kíméletlen nyár vár ránk: Mutatjuk, mire kell készülni a héten, lesz benne minden

Mutatjuk, mire kell felvértezned magad időjárás terén ezen a héten. Spoiler: nem lesz könnyű.

Egy szóval? Szeszélyes.

Hétfő este az ország nagy részén kiderül az ég, ugyanakkor főleg a Tiszántúlon lehetnek felhősebb tájak is. Csapadék nem várható. Az északkeleti, északi szél egyre több helyen mérséklődik, de Borsodban és a Tiszántúlon mindvégig előfordulhatnak élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 13 fok között alakul, de vízparton közelében kissé enyhébb, hidegre hajlamos helyeken hűvösebb lehet a hajnal - írja a met.hu. De mi várható a héten még? Mutatjuk!

Kedden az ország nagy részén sok napsütés várható képződő gomolyfelhőkkel. Ugyanakkor a keleti, északkeleti megyékben lehetnek felhősebb tájak is, arrafelé kevesebb napsütés valószínű, és egy-egy futó zápor sem kizárt. Az északkeleti, északi szelet Borsodban és a Tiszántúlon élén széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet zömmel 20 és 25 fok között alakul, de a felhősebb tájakon helyenként 20 fok alatt marad - írják.
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.