Lifestyle

Június havi karrier horoszkóp: A Ráknak olyan munkát ajánlhatnak, amivel sok pénzt kereshet.

A Mérleg olyan lehetőségre bukkanhat, amivel rövid időn belül pénzhez juthat. Íme júniusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Jupiter a jegyedet elhagyva rengeteg szerencsés lehetőséget hozhat számodra. Ha van egy régóta félretett terved, amelyet eddig nem tudtál megvalósítani, akkor itt az ideje, hogy elővedd, mert minden adott ahhoz, hogy sikerrel megvalósíthasd. A hónap első felében szánj elegendő időt az előkészítésre, és arra, hogy begyűjtsd a szükséges információkat. A komolyabb munka csak ezután kezdődhet. A pénzügyi helyzeted is rendeződhet, de ehhez kitartásra és elkötelezettségre lesz szükséged.


IV.21. - V.20.

Bika

Az uránuszi energiák meglehetősen aktívak ebben a hónapban az életedben. Nincs is más dolgod, mint meghatározni az elérendő célodat, majd bevetni minden kitartásodat és akaraterődet. Gyakorlatias emberként pontosan tudod, hogy nem elég csak vágyakozni és álmodozni egy biztonságos és boldog életről, de tenni is kell érte, nem is keveset. A családi költségvetést is ideje lenne újratervezned, így elejét vehetnéd, hogy a váratlan kiadások túlzottan megterheljék az anyagi helyzetedet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Június hónap változékony hangulatban telik számodra. Akár még komoly akadályokkal is szembesülhetsz, amelyek igencsak próbára teszik kitartásodat és tűrőképességedet. Ne hagyd, hogy a józan és átgondolt megfontolás helyett a vágyak és az álmodozás vegye át az irányítást az életed felett. Nagy változások elé nézel, ezért most nagy szükséged van arra, hogy két lábbal állj a földön és megfontolt döntéseket tudj meghozni.


VI.22. - VII.22

Rák

Ebben az időszakban szakmai kihívásokkal szembesülhetsz, főképpen a hónap utolsó hetében. Június hónap hozhat külföldi munkalehetőséget is, érdemes lenne fontolóra venned, mert anyagilag remek lehetőségeket és szakmailag kiugrási lehetőséget is tartogathat. Szentelj nagyobb figyelmet a szakmai és munkakapcsolataidnak, sok múlhat most azon, mennyire vagy együttműködő, képes vagy-e a saját érdekeidet félretéve másokkal együttműködni. Fontos tanács, hogy ebben az időszakban kerüld az érzelmi alapú döntéseket.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Júniusban napvilágra kerülhetnek olyan dolgok, amelyek rendkívül érzékenyen érinthetnek téged, és talán még a biztonságérzetedet is megrendíthetik. Légy óvatos, és körültekintő, mert egy elhibázott döntéssel most sokat árthatsz magadnak. A múlt árnyékai újból megkísérthetnek téged, nem szabad, hogy ismét olyan helyzetbe kerülj, amelyből csak nagy nehézségek árán tudsz kikeveredni. Fontos döntéseknél kérd ki mások véleményét, és ne hagyd, hogy az érzelmeid átvegyék feletted az irányítást.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Június hónap rendkívül stresszes és megterhelő lehet számodra. Nem csak lelkileg, de fizikailag is megviselhet. Ezért nagyon fontos, hogy próbáld meg kikerülni a vitás, és bonyodalmakkal terhelt helyzeteket. A legfontosabb pedig, hogy ne hagyd magad provokálni és még tovább stresszelni. Ezek csak feleslegesen terhelnek téged és elszívják a maradék életenergiádat. Több pihenésre van szükséged, használd ki és vegyél ki pár nap szabadságot, meglátod feltöltődve sikeresebben veszed az akadályokat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szép dolgokra szeretsz költeni, talán még többet is, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Talán éppen itt lenne az ideje, hogy megreformáld az anyagi helyzetedet. A Jupiter a nagy szerencse bolygója a Bika jegyében haladva lehetőséget ad arra, hogy a bevételeidet az igényeidhez igazíthasd. Ha elég szemfüles vagy, akkor most kihagyhatatlan lehetőségekre bukkanhatsz, amelyekkel nem kevés bevételre tehetsz szert. Csak el kell végre hinned magadról, hogy kivételes képességekkel és tudással rendelkezel.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban a szokottnál is fontosabb, hogy együtt tudj működni másokkal, akár munkáról, üzleti tárgyalásról vagy a magánéletedet érintő fontosabb döntésekről is van szó. A hónap első fele a tervezésről és átgondolásról szól, míg a második felében már érdemes beindítani az új projekteket, kezdeményezéseket. A munkahelyi kapcsolataidat is időszerű lenne rendezned, mert ezen most nagyon sok múlhat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Június hónap első felében igencsak kiszámíthatatlan lehet az anyagi helyzeted, amelynek többek között egy nagyobb, váratlanul felmerülő kiadás lehet a legfőbb okozója. Nem ártana, ha egy kicsit óvatosabban és körültekintőbben körbejárnál mindent, mielőtt fontos döntést hozol meg az anyagi helyzetedet vagy jövődet érintő kérdésekben. A hónap utolsó hete sorsdöntő lehet, állj készen minden lehetőségre.


XII.22. - I.20.

Bak

Június hónapban érdemes lenne egy kicsit jobban átnézni a családi költségvetést és rendbe tenni a kiadásokat. Ha vannak gondjaid, akkor próbáld meg megkeresni, hol csúsztak el a számításaid, és mi lehetne a jövőben a legbiztosabb taktika, hogy ezt elkerüld. A hónap második felétől jó esélyek mutatkoznak az anyagi helyzeted rendbehozatalára. Ha munkahelyváltáson gondolkozol a hónap harmadik hete kínálja a legjobb lehetőségeket.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Június hónap nem várt kiadásokat hozhat, ha esetleg éppen aktuális a költözés vagy felújítás, akkor ezeket érdemes erre az időszakra időzítened. Amennyiben vállalkozás elindításán gondolkozol, arra is nagyon jó időszak a mostani. Viszont a spekulációkkal, és a túl szép ígéretekkel kecsegtető üzleti ajánlatokat kerüld el messzire, ezek most nagy veszteségeket hozhatnak számodra. Ráadásul jogi bonyodalmakba is keveredhetsz, amelyből csak nagy keservek által szabadulhatsz.


II.21. - III.20.

Halak

Remek anyagi és egzisztenciális lehetőségeid lesznek ebben a hónapban, különösen a hónap elején. A kiadásokkal viszont legyél óvatos, csak a legszükségesebb dolgokra költs és tegyél el tartalékot, ha van rá lehetőséged. Kölcsönt semmiképpen ne vegyél fel, és ne is adj még a barátoknak sem. Most csak is rajtad áll, hogy mennyire lehetsz aktív részese a saját életed alakulásának. Fontosabb döntések előtt pedig kérd ki minden esetben egy hozzáértő tanácsát!

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...