Június havi karrier horoszkóp: remek lehetőségek közül válogathatunk

Remek lehetőségekkel kecsegtet a június, új kapuk nyílnak meg, több állás között válogathatunk majd. Íme júniusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Júniusban meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni és főképpen kiállni saját magadért, hatékonyabban képviselni az érdekeidet. Főképpen a munkahelyeden lehet szükséged határozottabb kiállásra és véleményre. Nagyon sok múlhat most ezen, de ehhez tisztában kell lenned a saját értékeiddel, bízol-e magadban, a képességeidben? A hónap váratlan kiadásokat hozhat számodra, amelyek félelemmel tölthetnek el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ez a hónap kiemelkedő lehet a jövőd szempontjából, de ehhez meg kell fogalmaznod a vágyott céljaidat. Nagyobb odafigyeléssel dolgozz, sürgetéssel csak árthatsz magadnak, a tervezésre helyezd most a fókuszt. Gondold át az elmúlt időszakot, mit kell elengedned a továbblépéshez, a nehézségek mire tanítottak téged? Most határozottságra és kitartásra van szükséged, mert csak ez vihet előre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Tisztában vagy a képességeiddel és azzal is, hogy mi tud téged motiválni a fejlődésre. Most mégis át kellene gondolnod, merre érdemes tovább menned. Június nagy része inkább a számvetésről szól számodra, a hónap közepe azonban konkrét lehetőségeket is hozhat. Érdemes lesz most többet vállalnod, mert a befektetett munka mennyisége bőven megtérül anyagilag.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Júniusban szembesülhetsz a múltaddal, a múltban meghozott döntéseid következményeivel. Ám az égiek most lehetőséget adnak arra, hogy újra átgondold a dolgaidat és esetleg korrigáld a tévedéseidet. Visszatérhetnek rég látott emberek az életedben, esetleg régi szituációkban találhatod magad újra, ezek hatására rálátást nyerhetsz az életed összefüggéseire, az okokra és ezáltalmegtalálod a válaszokat is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Június hónap rendkívül stresszes és megterhelő lehet számodra. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megviselhet. Ezért nagyon fontos, hogy próbálj meg kerülni mindenfajta vitás helyzetet, ne hagyd magad provokálni, mert az ilyen helyzetek csak elszívják a maradék életenergiádat is. Több pihenésre lesz szükséged a hónap során, mert csak is így tudsz helytállni a mindennapokban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Júniusban napvilágra kerülhetnek olyan dolgok, amelyek rendkívül érzékenyen érinthetnek téged és mélyen megrendíthetik biztonságérzetedet, pedig már azt gondoltad rég túljutottál rajtuk. Legyél óvatos és körültekintő, egy rossz döntés, egy rossz időben elhangzott mondat is sokat árthat most neked. Ha a múlt hibáiból levonod a megfelelő következtetéseket akkor pénzügyekben pozitív időszak köszönt rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szép dolgokra szeretsz költeni, többet is, mint amennyit megengedhetsz magadnak, ezért érdemes lenne a hónap elején átnézned, hogyan tudnád a jövőben a bevételeidet az igényedhez igazítani. A hónap során a sors minden lehetőséget megteremt arra, hogy az anyagi ügyeidet rendezhesd, de ehhez nem ártana tudatosítanod azokat a képességeidet, amelyek segíthetnek megtalálni a sikerhez vezető utat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Már a hónap elején érzed, hogy június valami különlegeset tartogat számodra, bár nincs konkrét elképzelésed, érzed, hogy valami van a levegőben. Életed több területén is érezhető a megkönnyebbülés, ezek a változások anyagilag és erkölcsileg is kedvezőek lesznek. Az önfegyelmedet és a türelemdet viszont nem ártana fejlesztened, mert hosszú távon csak is így tarthatod fenn ezt a pozitív állapotot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Lehetőségekben nem lesz hiány ebben a hónapban számodra, sőt még az anyagiakra sem panaszkodhatsz. Egyedül arra kell figyelned, hogy a nehezen megkeresett pénzed ne költsd el meggondolatlanul. Ez egy fontos időszak lehet, amennyiben vannak nagyszabású terveid, érdemes most fejben összerakni, megtervezni őket. Az égiek most kitartással és jó adag szerencsével látnak el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Június változékony hangulatban telik számodra, komoly akadályokkal szembesülhetsz, amelyek próbára teszik állóképességedet és kitartásodat. Ne hagyd, hogy a józan megfontolás helyett a vágyak és az álmodozás vegye át az irányítást az életed felett. Nagy változások elé nézel, ezért most nagy szükséged van arra, hogy két lábbal állj a földön és megfontolt döntéseket hozz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Már a hónap első hetében egy váratlan akadállyal kell szembenézned. A sikerhez most nemcsak bátorság és némi kockázatvállalás lesz szükséged, hogy higgy magadban és bízz abban, hogy eléred azt, amit szeretnél. Most lehetőséged nyílik rá, hogy az elmúlt időszakban megszerzett tapasztalataidat a gyakorlatban is átültesd Ha most új irányt szeretnél szabni az életednek, azt csak is drasztikus eszközökkel tudod elérni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Júniusban a továbblépésben rejlik a szebb jövő lehetősége, engedd el aminek lejárt az ideje, ami pedig menthető, azt próbáld meg kijavítani. Le kell zárni a múltat, hogy helye legyen az új lehetőségeknek. Nem érdemes tovább ragaszkodnod olyan helyzetekhez, ami egzisztenciálisan bizonytalan élethelyzetben tart, ráadásul még az önbecsülésed is aláássa, nem félj az újtól, fektess több energiát azokba a dolgokba, amelyekben teljes szívvel hiszel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak