Lifestyle

Június havi egészség horoszkóp: A Mérleg figyeljen oda erre a kis apróságra, és csodásan fogja érezni magát a hónapban.

A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Június első fele még aránylag nyugodtan telik számodra, de egyre inkább érzed a változás szelét, ami bár egy aktív, eseménydús időszakot jelez, de lelkileg és testileg is igen csak megterhelhet. Pihenj sokat, kíméld magad, csak annyi feladatot vállalj el, amely nem terhel meg téged túlságosan. Jupiter a jegyedet elhagyva túlzásokra hajlamosíthat, ezért hajlamosabb vagy ebben az időszakban elveszíteni az önkontrollt. Figyelj oda a folyadékbevitelre, és egyél sok zöldséget és gyümölcsöt.


IV.21. - V.20.

Bika

Június hónapja sokkal stresszesebbnek és feszültebbnek ígérkezik, mint ahogy azt gondoltad. Ha úgy érzed, hogy túlságosan leterhelnek a napi feladatok akkor tegyél egy sétát, esetleg néhány nyújtó gyakorlat enyhítheti a benned feszülő érzelmeket. Az étkezéssel is csínján kell bánnod, próbáld meg a könnyebb ételeket előnyben részesíteni. Ellenkező esetben az emésztési problémák tovább ronthatják a hangulatodat. Jót tenne neked, ha a húst egy időre kiiktatnád az étkezésedből, és sok zöldséggel helyettesítenéd.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A testi és lelki egészséged alapja, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ebben a hónapban leginkább testi kényeztetésre vágysz, egy finom vacsora, egy jó bor, kényeztető masszázs. Ha megteheted a mostani időszakban menj el nyaralni, szervezeted és a lelked egyaránt hálás lesz érte. A Mars az Oroszlán jegyében haladva megnöveli aktivitásodat, próbálj meg minél változatosabb napirendet kialakítani, és sokat sportolni, kirándulni.

VI.22. - VII.22

Rák

Az Oroszlán jegyében járó Mars és a Jupiter hatására tele vagy energiával. Azonban meg kell tanulnod helyes irányba terelni. A sport, az intenzív mozgás erre a legtökéletesebb, de a hétköznapokban sem árt, ha tevékenyebb és kezdeményezőbb vagy. Legalább próbálj meg nagyobb erővel küzdeni a céljaidért, ezzel akár egy sor egészségügyi problémát kiiktathatsz az életedből. Közben persze a lelkedről se feledkezz el, mindig mondd ki, ami a szívedet nyomja.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Új kihívások, váratlan helyzetek, és a sok stressz vár rád a hónapban, ezek könnyen kibillenthetnek a nyugalmadból. Meg kell tanulnod kezelni azokat a helyzeteket, amelyek indulatokat váltanak ki belőled. A legfontosabb feladatod a hónapban az egészséged szempontjából, hogy gyakorold a türelmet, ehhez nagy segítséged adhatnak a különféle meditációs eszközök és a jóga. Természetesen egy jó baráti beszélgetés is a hasznodra válna.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Június hónapban elsősorban lelkileg kellene összeszedned magad. Ha megteheted, időzítsd mostanra a szabadságodat. Engedd meg magadnak a sok pihenést, lazíts és légy minél többet azokkal, akikkel jól érzed magad. A táplálkozásodban ne a mennyiség, hanem a minőség kapjon nagyobb hangsúlyt. Még akkor is, ha nyaralás alatt szereted elengedni magad. Különösen jót tehetnek most neked a gyógyteák, és a minél színesebb zöldségek.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban valószínűleg a kényelemszereteted lesz az erősebb, emiatt kissé lustább lehetsz. Nehezebben szánod rá magad a mozgásra, nagyobb igényed lehet az édesebb és a kalóriadúsabb ételekre. Néha nincs abban semmi kivetnivaló, ha az ember enged a vágyainak, csak a helyes mértéket nem szabad szem elől tévesztenie. A séta és a kirándulás nem túl megerőltető, ezért legalább ezeket próbáld meg beiktatni, már napi fél óra is rengeteget számít.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A jegyeddel szemben ható Bika energiák kissé lelassítanak ebben a hónapban. Ugyanakkor megnövelik az étvágyadat, és figyelmed azokra a dolgokra irányul, amelyek fizikai szinten örömet okoznak. Egy ízletes étel, egy finom ital szinte mennyei boldogságot okoz neked. Ezért nem ártana odafigyelned, nehogy a hónap végére néhány kiló felszaladjon. Kiváló időszak arra, hogy a testeddel foglalkozz, egy fodrász, egy kozmetikus, egy alapos masszázs szinte csodákat tehet veled.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Június hónapban, ha elég elhatározást és eltökéltséget tudsz mozgósítani magadban, akkor testben és lélekben is megtapasztalhatod az újjászületést. Tűzz ki egy régen vágyott célt, és ehhez alakíts ki olyan új szokásokat, és napi rutint, amelyek ahhoz kellenek, hogy elérd a vágyott állapotot. A legfontosabb, hogy bízz magadban, de közben próbálj meg nem túlzásokba esni. Mindig a mértékletesség lebegjen a szemed előtt a mozgásban, az étkezésben, mindenben.


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben a hónapban a számodra legnehezebb feladat vár rád: el kell engedned maximalizmusodat. Engedd el magad, és hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek! Ne harcolj, ne küzdj, inkább élvezd azt, amit eddig elértél, és ne keseregj azon, ami nincs. Csak így szüntetheted meg azt az erős nyomást, amely már jó ideje rajtad van, és idegrendszeri problémákat okozhat neked. Az is sokat segíthetne, ha megpróbálnád oldani egy szakember segítségével lelki terheidet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Plútó a jegyedben járva nem könnyű időszakot vetít előre, és ez sajnos az egészségedre is hatással lesz. Elsősorban a lelkedre kell jobban odafigyelned, hisz minden betegségnek lelki oka van, ezért fontos, hogy ne gyűjtögesd a sérelmeidet. Próbáld meg kibeszélni, és feloldani őket. Keresd meg a problémáid gyökerét, mert csak így számolhatod fel végérvényesen a téged nyomasztó lelki terheket. Így elejét veheted egy komolyabb betegség kialakulásának.


II.21. - III.20.

Halak

Mindennek ára van és ezt épp te tudod a legjobban. Ezért nagyon fontos, hogy június hónapban ne ess túlzásokba. Próbálj meg egyensúlyt és harmóniát belecsempészni a mindennapjaidba. Talán ez lenne a legfontosabb feladatod ebben az időszakban. Alakíts ki új szokásokat, amelyek egy sokkal egészségesebb életvitel felé vezetnek téged. Egyre inkább azt fogod érezni, hogy jól érzed magad a bőrödben.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.