Július havi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlán lubickolni fog a boldogságban a hónapban

A Szűz mérföldkőhöz érkezik a partnerével. Íme, a júliusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Júliusban a Kos jegy szülöttei végre megtalálják a harmóniát és a kölcsönösséget párkapcsolatukban. A közös vonások felerősödnek, és az eddiginél szilárdabbá teheti szerelmüket. Különösen a hónap végén turbékolhatnak, ekkor úgy érzik majd, hogy minden rendben van közöttük, és nem is lehetnének ennél boldogabbak. A párkereső Kosok most a biztosra mennek és csak olyan embert engednek közel magukhoz, akiben legalább annyi a kalandvágy és a fizikai aktivitás iránti szükséglet, mint bennük. Nem fognak unatkozni, hiszen jó pár izgalmas pillanatot ígérnek a csillagok.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IV.21. - V.20.

Bika

A Bikák libidója most az egekben, jöhet bármi, perzselő szenvedély vagy könnyed nyári kaland, biztosan igent mondanak rá. Kapcsolatukban merészek és kezdeményezőek, ezzel merőben új oldalukat mutatva. Saját maguk is meglepődhetnek, milyen mély intenzitással képesek megélni a másikhoz fűződő szenvedélyüket. A szex különösen fontos lesz számukra, és ha kívánságaik nem teljesülnek, frusztráltakká és elégedetlenekké válhatnak. Az egyedülálló Bikák nagyon jól forgatják a lapjaikat és képesek mindent úgy alakítani, hogy nekik legyen a legjobb. Vigyázat, nehogy a végén még belehabarodjanak valakibe!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Lehetséges, hogy a júliusi hónap tartogat pár nehézséget számodra és a párod részére is. Töretlen optimizmusodnak köszönhetően, azonban te nem dobod be egyből a törölközőt. Tisztában vagy kapcsolatotok értékével és azzal, hogy a hullámvölgyek csak átmeneti állapotok és nem a vég. Kicsit engedd el magad és lazíts, mivel a problémák ezúttal maguktól megoldódnak. Nem árt, ha emlékezteted magad arra, amid van, és ne fájlald a hiányosságokat. Ebbõl a hozzáállásból párod is sok erõt tud meríteni. Szingliként viszont lassíts le egy kicsit és a randizás helyett tölts több idõt a barátaiddal vagy családoddal!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VI.22. - VII.22

Rák

Randipartnereidet ne lelki szemetesládának használd, hanem igyekezz valóban megismerni őket. Lehetséges, hogy rendszerint csak azért jársz el a találkozókra, hogy az áldozat szerepében tűntesd fel magad és ezzel némi együttérzést csikarj ki. Ugyanez a helyzet akkor is, ha ezt a másik fél teszi veled. Jegyezd meg jól, hogy nem kell rögtön az első vacsora vagy séta alkalmával kitárulkoznod és kerüld azokat a személyeket, akik a nyakadba zúdítják a múltbéli sérelmeiket. Ha tartós kapcsolatban vagy, akkor is érdemes elgondolkodnod, hogy a párod most a pszichológusod vagy a szerelmed?

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Örülhetnek az Oroszlánok, ugyanis ez minden kétséget kizáróan az ő hónapjuk lesz. Azon kívül, hogy a hónap végén beköszönt az Oroszlán hava, a Merkúr és a szerelem bolygója, a Vénusz is jegyükbe lép. Minden jel arra mutat, hogy lubickolni fognak a boldogságban, és ez most független attól, hogy kapcsolatban élnek-e vagy éppen egyedülállók. Kissé talán beképzeltnek tűnhetnek a környezetük számára, ezért jó, ha erre odafigyelnek. Kétségkívül jól érzik magukat a bőrükben, és ez szinte sugárzik róluk.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A partnereddel fontos mérföldkőhöz érkezhettek, amire te nem érzelmileg gondolsz, hanem ésszerű döntésként. Nem igazán vagy romantikus hangulatban, viszont minden erőddel azon fáradozol, hogy megfelelő életkörülményeket teremthess, és minél több új élményben legyen részetek. Nagyon nyitott és kezdeményező vagy, ez szingliként jól jöhet a hónap során. Önbecsülésed stabil lábakon áll, így az elutasítástól sem riadsz vissza, sőt mi több, képes vagy minden helyzetben meglátni a pozitívumot.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hónapban sok időt fordítasz arra, hogy a külvilágnak és partnerednek megfelelj, holott ő úgy szeret, ahogy vagy. Nem kell minden pillanatban tökéletesnek látszanod, és irreálisan magas elvárásokat támasztanod magaddal szemben. Túlzásokba eshetsz sok téren és roppant szigorú is lehetsz, ami a külsődet illeti. Ne feledd, hogy a tökéletlenség, az egyik legvonzóbb tulajdonsága az embernek. Ha a hibáidat is felvállalod a jó tulajdonságaiddal együtt, az csak még megnyerőbbé tesz. Randizáskor mindenképp légy őszinte és játssz nyílt lapokkal, így nagyobb esélyed van a szerelemre.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Még ennyi idő után is tombolhat köztetek a vágy és a szenvedély a partnereddel. Nem csak a testileg, hanem lelkileg is tökéletesen kiegészítitek egymást. Ebben a hónapban döntő lépésre szánhatjátok el magatokat, és szóba kerülhetnek a komoly, jövőt érintő tervek is. Bátran engedd át magad a szerelem édes érzésének, és ne aggódj azon, mit hoz a jövő. Ha folyton a nem létező problémákon stresszelsz, az mérgező hatással lehet kapcsolatotokra is. A szingli Skorpiók vigyázzanak, mert lehetséges, hogy olyan ügybe keverednek, amiben nem látnak tisztán ezért hazugságokra kényszerülnek.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg alkalmad lehet ismerkedni ebben a hónapban, azonban neked csak egy valaki jár a fejedben. Mi akadályoz meg abban, hogy színt vallj? Amennyiben biztos vagy abban, hogy ez egy lehetetlen kapcsolat, akkor ne vesztegesd az idődet, inkább lépj tovább. Ha viszont látsz még némi esélyt arra, hogy legyen köztetek valami, tedd meg te az első lépést. A párkapcsolatban élő Nyilasoknak most vigyázniuk kell mit mondanak, ugyanis partnerük rendkívül érzékeny lehet a kritikára.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XII.22. - I.20.

Bak

Eddigi rossz tapasztalataid és sérelmeid nem engedték, hogy nyiss egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat felé. A munkába, a bulizásba vagy éppen a sportba menekültél, de most egy másik személy felforgatja a jól berendezett, biztonságos kis életedet. Ennek hatására el kell döntened, hogy továbbra is visszahúzódsz a csigaházadba vagy esélyt adsz valaminek, amiből akár egy gyönyörű szerelem is szövődhet. Ha épp kapcsolatban élsz, akkor is bizonytalanság gyötörhet, de nincs ok az aggodalomra, hiszen ezt csak az átmeneti csillagállások okozzák.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szerelem van a levegőben, ez nem is kérdés, azonban sok veszélyt rejt magában. A kapcsolat, ami beleugrani készülsz nem feltétlenül helyes és tisztességes. Azonban te mégsem tudsz az érzelmeidnek parancsolni. A kezdeti ártatlan flörtből heves érzelmek és szenvedély lesz, és egyszer csak arra ébredsz, hogy már nincs visszaút. A párkapcsolatban is nehéz döntések előtt állsz, és egyszerűen nem tudod merre indulj. Jó, ha ebben a hónapban többször is átgondolod, mit szeretnél és eszerint cselekszel.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


II.21. - III.20.

Halak

Kellemes és kiegyensúlyozott hónap elé nézhetnek a Halak jegy szülöttei. Érzelmi téren megtapasztalhatják a szeretetet és az elfogadást, ugyanakkor nem feledkeznek meg önmagukról sem. A júliusi újhold lehetőséget teremt nekik a múlt elengedésére, a telihold időszakában pedig felkészülhetnek az új szerelem befogadására. Ha kapcsolatban élnek, a szerelmüknek ez a hónap teljesen új alapot ad és lehetőségük lesz mindent az elejéről kezdeni. Az együtt töltött percek most különösen értékesek és meghittek lesznek, és a maradék bizonytalanságuk is elpárologhat.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.