Lifestyle

Nem sokáig örülhet hirtelen jött hírnevének a világ legidősebb férfija

A közelmúltban vált a világ legidősebb férfijává a 111 éves brit John Tinniswood, miután kiderült, hogy elhunyt a korábbi Guinness-rekorder, a 114 éves venezuelai Juan Vicente Pérez Mora.

Ki a legidősebb férfi a világon?

Ám lehet, hogy John Tinniswood, aki több mint egy fél évszázada vonult nyugdíjba, nem sokáig örülhet hírnévnek, ugyanis a perui fejlesztési és társadalmi felzárkóztatási minisztérium azt tervezi, hogy kérvényezi a Guinness Világrekordok hivatalától, hogy a világ legidősebb emberének egy perui férfit ismerjenek el – írja az MTI.

A dél-amerikai ország minisztériuma szerint ugyanis jelenleg a 124 éves Marcelino Abad a világ legidősebb embere. Több fotót is közzétettek, amelyeken a férfi a 124. születésnapját ünnepli Limában 2024. április 8-án.

Eddig úgy tudtuk, hogy a hivatalos adatok szerint a valaha élt legidősebb férfi a japán Kimura Dzsiróemon volt, aki 116 évig és 54 napig élt. A legidősebb nő, aki egyben a legidősebb ember, a spanyol Maria Branyas Morea, aki 117 éves.

Minden ember vágyik arra, hogy jó sokáig éljen, természetesen egészségben és boldogságban - de vajon mi a titkuk azoknak, akik megélték már a 100-at is? Cikkünkből most megtudhatod!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.