Lifestyle

Végigsöpört az országon az év tánckihívása – mutatjuk a legjobb magyar videókat!

Az örömre mindig szükség van! A #jerusalemadancechallenge szinte az egész országot megmozgatta. A Bethesda Gyermekkórház dolgozóinak videója mellett nézzétek meg a többit is, hiszen a kihíváshoz légimentősök, tűzoltók, iskolák és iskolások, valamint lelkes amatőrök is csatlakoztak.

Magyarország táncol

Néhány napja végigsöpört a magyar sajtón a Bethesda Gyermekkórház dolgozóinak tánckihívása, akik a heroikus küzdelemben egy kis vidámsággal tartják a lelket betegeikben és kollégáikban is.

Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz... Neked, aki gyermeket nevelsz... Neked, aki kimerülésig elfáradtál... Neked, aki már nem tudsz mosolyogni... Neked, aki gyászolsz... Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt...” – írták.

Az egész világot lázban tartó tánckihíváshoz nem csak a Bethesda, hanem például a Szent Imre Kórház dolgozói is csatlakoztak.

A KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársait sem hagyta hidegen az akció, lélegzetelállító videót készítettek, természetesen a járványügyi szabályok maximális betartása mellett.

Nem csak a földön, de a levegőben is hódít a Jerusalema, a Magyarországi Légimentésért Alapítvány videójának elkészítését még az eső sem akadályozhatta meg.

Az idén 135 éves Pilisborosjenő Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület sem tétlenkedett, nem csak látványos, hanem vicces és a mindennapjaikat bemutató felvétellel teljesítették a kihívást. „A Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület ezzel a videóval szeretné megmutatni, hogy a jelenleg világunkat fenyegető Covid-19 vírus tombolása ellenére állja a sarat, ügyeletet tart, vonul és segít. Emellett nem titkolt célunk egy kis örömet csalni a emberek életébe” – üzenték.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.