Egymás tükörképei is lehetnének: ez a testépítőnő megszólalásig hasonlít Jennifer Lopezre – fotók

Sokan úgy vélik, mindenkinek van a Földön egy hasonmása, a jelek szerint pedig ez alól Jennifer Lopez sem kivétel.

Szakasztott úgy néz ki, mint JLo

Jennifer Lopezért a világ minden pontján bolondulnak: nincs is ebben semmi meglepő, hiszen azon túl, hogy énekesnőként és színésznőként rendre bebizonyítja a tehetségét, 52 éves kora ellenére olyan bomba formában van, hogy azt a nála jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. S noha rengeteget köszönhet a genetikának, azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a popdíva időt és energiát nem sajnálva látogatja az edzőtermet a hét szinte minden napján – csakúgy, mint Janice Garay, aki megszólalásig hasonlít a Puerto Ricó-i sztárra. A testépítőnő ugyanolyan szép, mint világhírű hasonmása, a különbség csak annyi, hogy jóval izmosabb alkattal rendelkezik. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest JLo fantasztikus klónja:

Janice Garay azután vált közismertté, hogy évekkel ezelőtt posztolt néhány fotót magáról az Instagramra, a bejegyzések pedig bombaként robbantak az interneten.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnhet, Jennifer Lopez élete nyitott könyv: ismerjük a sikereit, a karrierjének mérföldköveit, no meg persze azt is tudjuk, hogy újra Ben Affleck mellett találta meg a boldogságot. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy van két testvére, az ifjabbal ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy ha akarnák, sem tudnák letagadni a vérrokonságot.

Leadfotó: 123rf

Oldalak