Lifestyle

Rossz hír érkezett a népszerű magyar levelezőrendszer felhasználóinak: ha te is köztük vagy, erről mindenképp tudnod kell

A Citromail után nemsokára fizetőssé válik egy másik nagymúltú magyar levelezőrendszer, az Indamail is.

Többé nem lesz ingyenes az Indamail

A Citromail után hamarosan egy másik nagymúltú magyar levelezőrendszer, az Indamail is fizetőssé válik - adta hírül a Telex.hu. A norvég Fjordmail International - melynek a már említett Citromail is a tulajdonában van - ugyanis nemrégiben közölte, hogy az Indamail (az egykori Vipmail) esetében is az előfizetéses modellre szeretnének áttérni egy nagyszabású megújulás keretében. Az Indamail egyébként március 28-án fog átalakulni, nagyobb tárhelyet biztosít majd a felhasználóknak, s az eddigi hirdetések is eltűnnek, de el kell majd búcsúzni a mobilalkalmazásoktól is.

Május 3-a után már csak havidíj ellenében lehet majd használni a szolgáltatást, ennek összege 2000 forint lesz. A felhasználók egyébként havi és éves konstrukciók között is választhatnak majd, a cég szerint az első három hónapban 80 százalék kedvezménnyel.

Persze kérdés, mennyire életképes és kifizetődő egy ilyen modell abban a korban, amikor a különböző tech-óriásokhoz tartozó konkurens levelezőrendszerek - példuál a Gmail vagy az Outlook - ingyenesen biztosítanak tárhelyet a felhasználóiknak.

Egy hónappal ezelőtt írtuk meg, hogy a Citromail is áttér az előfizetéses modellre, mely számos fontos változtatást is jelent egyúttal. A reklámok például el fognak tűnni a Citromailről, de maga a kezelőfelület is megújul, s a levelezőrendszer hamarosan már mobiltelefonról is elérhető lesz. Az előfizetést az érintetteknek április 12-éig kell majd aktiválniuk, jóllehet arról nem szól a fáma, mi történik, ha a felhasználók elmulasztják a határidőt.

Fotó: 123rf

Havi 12 dollárt (hozzávetőleg 4300) forintot kell majd fizetni érte, s a felhasználók a díj fejében komoly privilégiumokhoz juthatnak hozzá.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok