Lifestyle

Így nyithatják ki a lelakatolt bőröndödet a reptéren úgy, hogy a zár érintetlen marad

Veled is előfordult már, hogy a bőröndöd zárva volt, sőt még a lakat is érintetlen maradt, de mégis hiányzott valami a táskádból? Akkor bizony jobb, ha tudsz erről a titkos módszerről.

Pofon egyszerű módszer

Hiába a legbiztonságosabb, lakattal felszerelt bőrönd, jobb, ha tudod, a reptéri tolvajok különböző titkos technikák alkalmazásával akár úgy is ki tudnak fosztani, hogy észre sem veszed. Lehet, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy ne nyúljanak bele a táskádba, ám sajnos egy jó erős lakat sem garancia arra, hogy megúszod. A legjobb megoldás az, ha befóliázod a poggyászod, esetleg számkóddal ellátott verziót vásárolsz, de természetesen még ez sem jelenti azt, hogy érintetlenül kapod meg a csomagot. A galériában mutatjuk a trükköt.

Ha veled is előfordult már, hogy érintetlenül kaptad vissza a bőröndöd, ám hiányzott belőle egy-két dolog, nem biztos, hogy nem tetted be a csomagodba, vagy éppen elhagytad, ugyanis egy egyszerű golyóstollal is csodákra képesek a ravasz bűnözők.
Kattints a további képekért!

Érdemes a fejünkbe vésni ezt a néhány evőeszköz elhelyezést, ugyanis egy elegánsabb helyen könnyen kínos helyzetbe kerülhetünk.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.