Lifestyle

Harry Potter létezik és hamarosan nagyon gazdag lesz

A pápaszemes varázslótanonc az egyik leghíresebb irodalmi karakter, a neve azonban egyáltalán nem olyan különleges. A férfi, aki Harry Potter néven éli életét hamarosan milliomos lehet.

A név, amit a világon mindenhol ismernek

Harry Potter valódi személy, egy 33 éves angol férfi él ezzel a világszerte híressé vált névvel. J. K. Rowling hétkötetes fantasy regénysorozatának főhőse, a kamasz varázslót mindenki ismeri, ezzel szemben az angliai Hampshire megyében élő, háromgyermekes apukára egészen addig nem került a figyelem középpontjába, amíg 25 évvel ezelőtt meg nem jelent a Harry Potter és a bölcsek köve című könyv.

Az Infostart azt írja, az igazi Harry Potter azóta azzal töltötte az életét, hogy megpróbálja bebizonyítani az embereknek, valóban úgy hívják, ahogy a könyvbéli varázslót. „Egyszer egy focimeccsen piros lapot akart adni nekem a bíró, mert azt mondtam neki, hogy Harry Potter a nevem” – mesélte a férfi, akinek először későbbi felesége sem hitt, amikor megismerkedtek. „Az emberek azt gondolják, hogy fel akarom húzni őket. És engem is folyamatosan ugrattak ezzel, de az évek során megszoktam” – fogalmazott.

Előnyei is voltak a szerencsés véletlennek, 12 éves korában például meghívták egy tévéshowba, hol olyan hírességekkel találkozhatott, mint Ben Stiller vagy Gwen Stefani. Harry, aki egy cég országos sales menedzsere, azt is elmondta, hogy amikor az ügyfelek panasszal hívják fel és megtudják, hogy mi a neve, akkor nem bírják ki nevetés nélkül és elpárolog a dühük.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: Hansons Auctioneers

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!
Fashion&Beauty
Néha a legegyszerűbb öltözetek bizonyulnak a legjobbnak a rohanós reggeleken, ez viszont egyáltalán nem jelenti, hogy ne lehetnél csinos és elegáns!