Lifestyle

Vajon hűséges a párod? Csillagjegye elárulja, hogy mennyire hajlamos a félrelépésre

A szótárak szerint a 'hűség' definíciója a következőképpen hangzik: "Felelősségteljes kitartás és ragaszkodás egy személy, közösség, cél, eszme mellett. Az adott szó, eskü, fogadalom állhatatos és becsületes betartása." De vannak, akik így értelmezik: "A párunk és közös értékeink felé mutatott becsületes hozzáállás, amely kölcsönös bizalomra épül". Talán ez az utóbbi az, amit mindenki szeretne a saját párkapcsolatában, ám egyesek szerint erre nem minden esetben lehetünk hatással, hiszen egyes csillagjegyek szülöttei egyenesen képtelenek a monogámiára. Te vajon közéjük tartozol? Lássuk!

Ki, mennyire hűséges? Most lerántjuk a leplet!

Kos

A Kos jegy férfi szülöttei általában mennek a saját fejük után, így sokszor meggondolatlanul cselekednek. Amikor felhőtlen a kapcsolat, eszükbe sem jut félrelépni, ám konfliktusokkal teli időszak esetén könnyen tehetnek olyat, amit később megbánnak, és ezeket általában el is hallgatják.

Bika

A Bika férfiak nehezen nyílnak meg, így akivel tartós kapcsolatot létesítenek, azt eszük ágában sincs megbántani és esetlegesen elveszíteni, de amúgy is távol áll tőlük a kettős játszma, mindig nyílt lapokkal játszanak.

Ikrek

Az Ikrek szeretik a változatosságot, így nem csoda, hogy hamar ráunnak egy emberre és kalandozni kezdenek. A flört lételemük, erről akkor sem tudnak lemondani, ha komoly kapcsolatban élnek. Ha párjuk ezt elnézi nekik, akkor nem merészkednek messzebbre.

Rák

Az érzelmes Rák férfi hisz a sírig tartó szerelemben. Hűséges típus, semmilyen csábításnak sem enged, és ezt párjától is elvárja. Féltékenységének gyakran hangot is ad, mert nagyon sérti büszkeségét az is, ha partnere csak ránéz valakire.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyben született férfiak a tartós kapcsolatokat részesítik előnyben, ám gyakran járhatnak titkos utakon, melyekről aktuális párjuknak sejtelme sincs. Ezek a kalandok semmit sem jelentenek számukra, egyszerűen a hódítás öröme hajtja őket.

Szűz

A jegy szülöttei szeretik a rendet életükben, így nem tartanak igényt arra, hogy egy harmadik féllel megbolygassák a nyugodt állóvizet. Ha őt megcsalják, azt meg tudja bocsátani, ám párja sosem fogja visszakapni a bizalmát. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: Andre Furtado/Pexels

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!