Lifestyle

Szépség mindenekelőtt: az új HUAWEI nova 10 maga a stílus

A stílus maga az ember, és a mobil maga a stílus: manapság egy telefon a munka- és kommunikációs eszköz mellett már a kameránk is, új készülék kiválasztásakor érdemes arra is gondolnod, hogyan tesz téged többé!

2022-ben már alapelvárás, hogy egy okostelefon legyen gyors és erős, de mára már egyre fontosabb a megkapó dizájn is. Mindezek mellett mégis talán az egyik legfontosabb szempont, ha választásra kerül a sor, a kiváló kameraképesség, és ez nemcsak a hátsó, de az előlapi kamerára is vonatkozik.

Szépség mindenekelőtt

A HUAWEI nova 10 minden téren hasznos kiegészítő, a megjelenése pedig stílusos. A nova sorozat fejlesztésekor a Huawei ragaszkodott a Szépség mindenekelőtt elnevezésű koncepcióhoz, ikonikus formaterveket alkotva és az esztétika határait feszegetve. Ez az elv a HUAWEI nova 10 esetében is megmutatkozik, a telefon elegáns megjelenése prémium érzetet sugall, de a mindössze 6,88 milliméter vékonyságú készülékház és az akár 120 Hz képfrissítéssel rendelkező, ívelt kijelző is vonzza a tekinteteket.

HUAWEI nova 10 okostelefon

Rendkívüli kameratechnológia

A Huawei értékeihez hűen e modell is előremutató kameratechnológiával rendelkezik. Előlapján ugyanis egy 60 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor dolgozik: ami azt jelenti, hogy a telefonnal nemcsak kiváló részletességű szelfiket készíthetünk, hanem a hagyományos előlapi kamerákhoz képest jóval nagyobb teret lát a környezetünkből is. Ez idális lehet, ha egy számunkra kedves pillanatatot szeretnénk megörökíteni családtagjainkkal, barátainkkal vagy akár egy pazar helyszínen készítenénk magunkról képeket. A telefon képességei ugyanakkor nemcsak a fotózás, hanem a videó készítés terén is hasznos újításokat kínálnak: az akár 4K felbontású szelfivideókat portréfelismerő algoritmusok segítik a még kifinomultabb bokeh hatásért.

A hátlapi, 50 megapixeles Ultra Vision kamera fázisérzékeléses azonnali autofókusszal és RYYB színszűrővel garantálja, hogy még a leggyorsabb pillanatokat vagy az esti történéseket is éles, színgazdag képeken örökíthetjük meg. A portrék mögötti hátterek művészi elmosódását 2 megapixeles mélységérzékelő lencse, míg az akár pár centire lévő, vagy apró tárgyakat 8 megapixeles, ultraszéles látószögű makrókamera segítségével örökíthetjük meg.

HUAWEI nova 10 okostelefon

Az erő találkozik a teljesítménnyel

Az elkészült fotók és videók, valamint dokumentumaink tárolására 128 GB tárhelyet kínál a gyártó, míg a rendszer gyorsaságáról Snapdragon 778G processzor és 8GB memória gondoskodik. Attól sem kell tartanunk, hogy a gyakori használat miatt folyamatosan töltő mellé kényszerülünk: a 4000 mAh kapacitású akku a 66W Huawei SuperCharge technológiának köszönhetően készülékünk a reggeli készülődés során akár egy napra elegendő töltöttséget tud fölvenni.

A HUAWEI nova 10 kezelőfelülete minden eddiginél barátságosabb és könnyebben kezelhető, és az olyan funkciók, mint az Intelligens Mappa vagy a más eszközök könnyű csatlakoztatása és a megosztott fájlkezelés segít abban, hogy mindennapi feladatainkat is villámgyorsan, egyszerűen végezhessük el. Kedvenc applikációinkat pedig néhány mozdulattal könnyedén telepíthetjük, ha a Huawei saját alkalmazásáruházán, az App Gallery-n keresztül rákeresünk, kedvenc Google alkalmazásainkat pedig a Gspace applikációján keresztül érhetjük el.

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.