Biztos tudni akarod? Ezt gondolják rólad mások a horoszkópod szerint

Annyiféle horoszkópot lehet ma már olvasni, hogy szinte mindenki akaratlanul is önkéntes asztrológussá válik. Mindenkiben alakulhatnak ki előítéletek, sztereotípiák a csillagjegyekről, így hajlamosak lehetünk könnyen ítélkezni, amikor meghalljuk másokét. Mit gondolnak rólad először a csillagjegyed alapján? Most megtudhatod.

Kos

Mindenhol te vagy a társaság kedvence, hiszen sokszor, sokféleképpen, de mindenekelőtt szívből kacagsz. Még egy gyenge poén után is képes vagy könnyesre nevetni magad, és ha te vagy a vicc tárgya, akkor sem sértődsz meg.

Bika

Vidám, optimista ember hírében állsz, akinek nem kell sok ahhoz, hogy gyöngyöző kacajt hallasson. Az öniróniával azonban már gondjaid akadnak: komoly és mogorva leszel akkor, amikor a te károdra humorizálnak az ismerőseid.

Emberek nevetnek egy irodában egy viccen

Ikrek

Igazi poéngyilkos vagy, aki remekül elvihorászik azon, hogy a viccmesélő bosszankodik a lelőtt csattanója miatt. Kedveled a kabarét, a szatírát, ám az aktuális vicceket inkább meg sem hallgatod.

Rák

Te vagy a viccmesélők álma, hiszen még akkor is nevetsz az aktuális poénon, amikor senki más. Leginkább együttérzésből és sajnálatból teszed ezt, hiszen nincs szíved elvenni az illető kedvét a későbbi próbálkozásoktól. Hiába hallottad a történetet már ezerszer, egy szót sem szólsz, csak kacagsz, mint aki életében nem nevetett még ilyen jót.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak