Lifestyle

Hollywood legnagyobb sármőrje van a képen, mégsem ismeri fel senki - neked sikerül?

Mindenki ismeri az arcát - még az is, aki egyetlenegy filmjét sem látta. Évtizedekig ő volt a tökéletes hollywoodi filmsztár szinonimája.

Elegancia, megnyerő modor és stílusérzék

Ó-Hollywood megnyerő modorú, elegáns férfisztárjai mára történelemmé kövesedtek. Pedig ők még tudták, hogyan kell stílusosan megjelenni a vásznon, hogyan kell egyetlen félmosollyal, szemöldökráncolással, parázsló tekintettel felkelteni a figyelmet. Azzal is tisztában voltak, hogyan kell tuxedót viselni és nyakkendőt kötni, mire való a szivarzseb, s miként lehet elvarázsolni a nőközönséget egyetlen öblös félmondattal. Ha a szájukban cigaretta fityegett, s olykor tűnődő tekintettel beleszívtak, máris óriási hatást gyakoroltak a nézőközönségre. Nem kigyúrt testük, díszes tetoválásaik vagy a CGI-technika segítségével, hanem oroszlánszerű vonásaik, acélos jellemük, elragadó játékstílusok révén váltak halhatatlan ikonokká. A következő fotón a klasszikus Hollywood egyik legnagyobb férfisztárját rejtettük el, sokáig ő volt az igazi álomgyári sármőr szinonimája, és ma is rengeteg hölgynéző szíve megdobban, ha egy-egy régi filmben feltűnik a vásznon. Nos, rájöttél már, hogy ki ő?

Fotó: Profimedia - Red Dot

Ha megvan a megfejtés, lapozz, eláruljuk, helyesen tippeltél-e!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!