Hétvégi szerelmi horoszkóp: ezen a hétvégén sok félelem kerülhet felszínre

Nézzük, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami június 11-től június 13-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A családodban, az otthonodban most sokkal jobban oda kell figyelned a harmóniára, a békülés és az elfogadás szükségességére. Kicsit borúlátóbbá és filozofikusabbá válhatsz, pedig erre nincs semmi okod. Rengeteg elvégzendő feladatot zsúfoltál be a hétvégére, emiatt is feszültség adódhat a párkapcsolatodban. Egyedülállóként viszont rengeteg flörtben lehet részed, de hosszútávra most ne tervezz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégén nem vagy túl jó hangulatban, előfordulhat, hogy az elmúlt időszakban túl nagyot haraptál az életbõl és most a lelked büntet a határok túl lépéséért vagy éppen valami apró bosszúság történt, ami teljesen elronthatja a hangulatodat. Ne add át magad ennek az érzésnek, ne hagyd, hogy a mélybe húzzon, mert ezáltal elszalaszthatsz valami fontosat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszakban a szerelem számos formáját megélhetted, a romantikus idilltől a szenvedélyes viszonyon át, egészen a kiegyensúlyozott, lassan kibontakozó románcig. Ebben az időszakban fény derülhet olyan dolgokra, amelyeket szerencsésebb lett volna előbb megtudnod. Ezek teljesen más megvilágításba helyezik a szerelemrõl alkotott elképzeléseidet. Ne hagyd, hogy ezek befolyásoljanak a jövőbeli terveidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Párkapcsolatodban olyan félelmek kerülhetnek a felszínre, amelyek eddig is megvoltak, de nem derült ki, hogy ennyire befolyásolják az életedet vagy a párodhoz fűződő viszonyodat. Ezek legtöbbje nem is a jelenlegi párkapcsolatodhoz kötődik. Ebben az időszakban ezeket fel tudod göngyölíteni és ki is beszélheted magadból. Ezt a dolgot ne halogasd, mert ennél jobb alkalmad nem lesz arra, hogy rendezd az érzelmi életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzelmeidben már sokkal harciasabb vagy, mint korábban, most sokkal jobban megtudod védeni az érdekeidet, de talán néha olyan támadásokra reagálsz hevesen, amelyek talán nem is valósak. Nagyon pörögsz, folyamatosan keresed a veled történt események értelmét és ezzel teljesen kivonhatod magad a jelen valóságos pillanataiból. Elbizonytlanodhatsz abban, hogy mit is akarsz igazából.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvégén a párkapcsolatodban megjelenő nehézség vagy bizalmatlanság a te félelmeidnek a kivetülése. Attól félsz, hogy nem vagy elég értékes, és hogy még mindig tenned kellene valamit, hogy szeressenek.Azonban ez nem igaz, csupán kissé engedékenyebben kellene önmagadhoz viszonyulnod és elfogadnod azt, ahogy gondolkodsz és működsz, ez a legfontosabb ahhoz, hogy boldog legyél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most tele vagy energiával és a csillagokat is le tudod hozni az égről. A párkapcsolat és egyéb emberi kapcsolataid területén nagy egymásra találásokat élhetsz meg. A környezeted egy kicsit befolyásolhat ebben és emiatt talán frusztráltabbá bálhatsz. Sokáig elnyomtad magadban azt, amit már rég ki kellett volna mondanod, ezért ne csodálkozz azon, ha most még magadat is megleped szélsőséges megnyilvánulásaiddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Egy új ismeretség kapcsán rózsaszín köd keríthet hatalmába. Ez a kapcsolat, ha csak rövid ideig is tart, akkor is fontos felismerésket hozhat. Régi félelmek bukkanhatnak fel a szerelemmel, gyermekeiddel vagy vállalkozásoddal kapcsolatban, de az élet olyan erõvel ragad magával, hogy ezeket könnyedén magad mögött hagyod. Ha nem tudod, hogy miben higgy, akkor a körülötted zajló események megmutatják neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégén nagy esély van egy titkos viszony kialakítására, amely hozhat ugyan idillikus megéléseket, hosszú távon azonban a szerethetőségeddel kapcsolatos félelmeidet erősítheti csak fel, akár még az önbizalmadat is földig rombolhatja. Figyelmedet inkább a munkádra irányítsd, mert észre veheted, hogy ki az ellenlábasod, aki eddig titokban mindent megtett azért, hogy téged rossz színben tüntesen fel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Változás várható a környezetedben vagy esetleg békülési kísérlet olyan ügyekben, amelyikben erre eddig esély sem volt. Szeretet és elfogadás van benned, a szíved megtelik szeretettel. Ezzel a hozzáállással magadhoz vonzhatsz olyan embereket, akik támogatnak, erőt adnak a terveidhez. Szerelmi életedben az elmúlt időszak nehézségei megoldódni látszanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A legnagyobb vágyaid eléréséhez hit, erő és kellő elszántság szükséges és a jó hír az, hogy most ez mind meg van benned. Azok a magok, amelyeket eddig elvetettél és talán már nem is igazán hittél benne, hogy kikelnek és szárba szökkennek. Érzelmileg kiegyensúlyozottá válsz, legnagyobb örömödre a régi és az új keletű emberi kapcsolataid figyelmet, kölcsönös szeretetett és megbecsülést hoznak számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A szerelem és a gyermekek területén érdekes eseményeket élhetsz meg a hétvégén. Talán hirtelen elindul valami új vagy újrakezdődik valami régi. A fontos az, hogy ne hagyd, hogy a nyomasztó érzéseid és félelmeid ott tevékenykedjenek a háttérben, hanem beszéld ki magadból, nyugodtan kérdőjelezd meg õket, de ne hagyd, hogy eltántorítsanak. Most újjávarázsolhatod a kapcsolatodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak