Hétvégi szerelmi horoszkóp: ne hozzunk felesleges áldozatokat a szerelemért

III.21. - IV.20.

Kos

Az elkövetkezendő időszak alaposan felforgathatja az életedet, ha szingli vagy akkor ne hagyj ki egyetlen alkalmat sem az ismerkedésre. Most leginkább a rámenősségeddel, főleg a kommunikációddal hódíthatsz. Párban élőknek a romantika, gyengédség, fizikai közelség és a biztonság lesz a legfontosabb. Ez lenne a legnagyobb feladat, ezt megteremteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A szerelmi életed igen csak felpöröghet, az is előfordulhat, egy döntéshelyzet elé kerülhetsz és komolyan mérlegre kell tenned, merre akarod folytatni az életedet a továbbiakban. Mindenképpen a szívedre hallgass, akkor biztos, hogy nem fogsz csalódni. Párkeresőként inkább nyugalomra és biztonságra vágyhatsz, ha nem vagy biztos magadban, akkor adj még magadnak egy kis időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Párod szembesíthet azzal, hogy a világ nem olyan tökéletes, mint azt szeretnéd. Most a szerelem elfogadóvá és alázatossá tesz, ezáltal könnyedén ráláthatsz a párodhoz fűződő érzéseidre, a körülötted lévő világra. Most ketten együtt változtathattok azon, amin szeretnétek. Szingliként megtalálhatod a szerelmet, akivel nagyon rövid időn belül sikerül egy hullámhosszra kerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha van párod, akkor jobban kellene figyelned rá. Legyen fontos számodra, hogy mit gondol, mit érez, mi játszódik le benne. Ha erre nincs meg benned az igény, akkor gondolkodj el rajta, mi lehet ennek az oka? A válaszra csak abban az esetben találsz rá, ha megtalálod magadban a boldogság forrását. Szingliként egy régi kapcsolat ismét képbe kerülhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Néha kell egy kis csend, hogy le tudj ásni a lelked legmélyére, békébe kerülhess önmagaddal, legbelső gondolataiddal. Ha erre nincs lehetőséged, akkor nem tudsz lépni, változtatni azon, ami már szonogatja a lelkedet egy ideje. Egyedülállóként egy titkos szerelmi kalandban lehet részed, de ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget, élvezd ki a pillanatot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Gyakran hallgatsz a szerelemben az eszedre, ezt most nyugodtan elfelejtheted. Amennyibben nem vagy képes a párodat feltétel nélkül szeretni, nem tudod a hibáit elfogadni, akkor csalódni fogsz. Ha keresed a szerelmet akkor olyan személy kerülhet az utadba, akinél nem leszel képes józanul gondolkodni, a szenvedély magával ragad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most nem csak te, de a párod is sokkal érzékenyebb hangulatban lehet, mint általában. Ha mindketten csak a saját igazatokat fújjátok, akkor nem fogtok közös nevezőre jutni. Felejtsétek el a régi sértettségeteket, üljetek le és beszéljétek meg, hogy kinek mi a legnagyobb fájdalma. Most minden adott a hosszú, esti beszélgetésekhez, az andalító sétákra. Talán még a régi szenvedély is fellángolhat köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelem számodra egy örömforrás, ha párkapcsolatban élsz, akkor most nincs más dolgotok, mint élvezni egymás társaságát. Figyelmes, nagyvonalú társ vagy, szerencsésnek érezheti magát a párod. Ha egyedülálló vagy egy régi barátod megkörnyékezhet, próbálj meg ellenállni a kísértésnek, mert sok kellemetlenséged származhat belőle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szerelmi kapcsolatodban felszínre kerülhetnek az elhalgatott problémák. Felerősödhetnek az ellentétek köztetek, talán most nyilvánvalóvá válik az egymás iránti elvárásaitokban az ellentétek. Mindketten érzitek, hogy ne jó irányt vett a kapcsolatotok. Ha úgy érzitek, hogy menthető a kapcsolat, akkor álljatok nyítottan a felmerülő problémákhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szívesen mutatnál magadból többet, de félsz, hogy kiszolgáltatott és ezáltal védtelen leszel. Rá kell jönnöd, hogy kockáztatás nélkül, nincs nyereség sem. Az életben nincs semmire sem garancia. Érzékeny lélek vagy, könnyen tudsz rajongani, szeretni, a kapcsolatodat komolyan veszed. Most van időd gondolkodni, hogy rátalálj azokra a megoldásokra, amelyek új, pozitív energiával tölthetik fel a szerelmi életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A sorstól most jó esélyeket kaphatsz arra, hogy megtaláld életed párját, ez a hétvége akár sorsdöntő találkozásokat is hozhat. Amennyibben párkapcsolatban élsz, most az önzés felütheti fejét a kapcsolatotokban, nagy lehet a kísértés, hogy végett vess ennek a kapcsolatnak. Konfliktusod forrása az lehet, hogy nehezen osztod meg a gondolataidat, érzéseidet pároddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Hajlamos vagy mindent magadra vállalni, majd később az áldozatot játszani. Ezt a befelé forduló, alázatos magatartást nagyon nehéz lehet a párodnak tolerálni, mert ha szóvá teszi, akkor te teljesen bezárkozol. Ha boldog szeretnél lenni akkor ezektől az attitűdöktől meg kell szabadulnod, egy sokkal egészségesebb hozzáállást kell kialakítanod, ahol a nyitottság és az őszinteség kap főszerepet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak