Hétvégi szerelmi horoszkóp: óvakodjunk az ítélkezéstől, legyünk kicsit elnézőbbek

Nézzük, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami május 14-től május 16-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Szükséged lenne valamilyen aktív tevékenységre, máskülönben komoly vitába keveredhetsz szeretteiddel. Komoly erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy megőrizd saját függetlenségedet. Nem ártana tudnod, hogy merre akarsz haladni, keresd az arany középutat és ne vitakozz csak azért, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Ha ezt sikerül betartanod, szép pillanatok várnak rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az érzelmi életednek már az elmúlt hetekben is volt olyan feltöltődési lehetősége, ami még most is éreztetheti a hatását. Mosolyodat, boldogságodat, nem tudod és nem is akarod elrejteni. Párod hálás érte, mert konyhaművészetednek remekeivel kápráztatod el. Egyedülállóként most az lehet a legnagyobb hibád, hogy túl felszínessé válhatsz és azt nem veszed észre, aki megérdemelné a figyelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mivel a hétvégét munkával töltöd, ezért úgy érzed, hogy kijár neked egy kis saját program. Élvezed az este nyugalmát, ám a szerelmed azt akarja, hogy jobban figyelj rá. Úgy érzi az elmúlt időszakban kissé elhanyagoltad, a munkát és a barátaid társaságát előnyben részesíted vele szemben. Próbáld meg kiengesztelni, mielőtt jobban elfajul a helyzet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Drámai módon kerülhetnek felszínre a párkapcsolati problémáid. Az illúzióid és a felnagyított érzelmeid most megnehezíthetik, hogy racionálisan átlásd a problémát. Azzal nem segítesz, ha aggodalmaskodsz és túl sokat rágódsz régi sérelmeken. A múltat le kell zárni és tovább kell lépni. Sokkal egyszerűbb, ha megbeszélitek a problémákat és megpróbáltok kompromisszumot kötni a veszekedések helyett.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mélyebb érzelmi életet élhetsz most, mint általában, amit nem is kell véka alá rejtened. Ám nem érdemes most sürgetned az eseményeket, akkor jársz jól, ha kivárod, amíg előállhatsz az elképzeléseiddel. Ha vannak gyermekeid azoknak most szintén több figyelmet szentelhetsz, mert gondoskodó természeted most újra felébred. Óvakodj attól, hogy túlzottan birtoklóan vagy védelmezően lépj fel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, hogy most a szerelmi életed adhat igazán értelmet az életednek. Most mindenre hajlandó vagy kedvesedért, a kapcsolatotokért. Amennyibben éppen párkeresésben vagy, akkor nagy az esélye a hibázás esélyének, olyan embernek szavazhatsz bizalmat, aki nem érdemes rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egy hullámhosszon vagytok partnereddel, úgy érezhetted, hogy elérkezett az idő, hogy kapcsolatotok egy magasabb szintre lépjen. Mielőtt döntő lépésre szánnád el magad, ami ráadásul hosszútávra meghatározhatja a jövődet. Alaposan mérlegelj, akár egy megbízható barát tanácsát is kikérheted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelemben most minden az elképzeléseid szerint alakul és ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az elmúlt időszakban tudatosan álltál hozzá azokhoz a kérdésekhez, amik veszélyeztethetik jelenlegi kapcsolatodat. Ha keresed a párod akkor olyan helyen keresd, amit eddig tudatosan kerültél vagy kizártál az életedből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre kapcsolatodban, kisebb-nagyobb félreértések nehezíthetik a kommunikációt. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek mindig régi történésekből, sérelmekből alakulnak ki. Egyedülállóként szenvedsz a magánytól, de egy kapcsolat lehetősége is ugyan úgy megrémít, le kellene ásnod a probléma gyökeréig, hogy tisztába jöhess az érzelmeiddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A siker, a szerencse, a szerelemi boldogság elérhető közelségbe kerülhet. Nem kell mást tenned, csak élni a lehetőséggel. Az lenne a legfontosabb, hogy ne legyél türelmetlen, tanulj meg örülni az apró örömöknek is, mindent meg fogsz kapni a maga idejében. Ahhoz, hogy rendbe tedd a magánéletedet, elsősorban magadban kell tisztáznod néhány dolgot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt módotok arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek, a hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki vizsgálódásra. Ha egyedülálló vagy tele vagy reménnyel, örömmel, azért csak lassan, még egy kicsit legyél türelemmel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha egy régi kedvesed újból felbukkana az életedben, akkor nem ártana óvatosan kezelned ezt a dolgot, mert csak tovább bonyolíthatná, az amúgy sem egyszerű életedet. Még akkor se engedj a kísértésnek, ha nem vagy maradéktalanul boldog jelenlegi kedveseddel. Ha egyedülálló vagy, akkor a legrosszabb, ami megtörténhet, hogy rádöbbensz, hogy a régi érzések már nem térnek vissza többet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak