Hétvégi szerelmi horoszkóp: meghitt pillanatokat tölthetünk szeretteinkkel

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami február 05-től február 07-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Párod mindenben támogat és segít téged, bármiről is legyen szó, a legfőbb motivációja, hogy segítségedre legyen abban, hogy kiteljesedhess. Nagyon szereted, ha hasznossan telik a szabidõd is, ezért hasznájátok ki ezt a hétvégét arra, hogy olyan programot szerveztek, amelyben egy kicsit mûvelõdhettek is. Ha szingli vagy akkor egy olyan párra vágysz, akinek komolyak a szándékai, erre viszont még egy kicsit várnod kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy múltbéli szerelmed visszatérhet az életedbe, ne tagadd meg az érzéseidet, de ne is dédelgess hiú ábrándokat, hogy ezúttal minden másképpen lesz. Valószínűleg te is jócskán hibáztál a múltban, talán túl engedékeny voltál, túl sok mindent megengedtél neki. Lehet, hogy olyan elvárásaid voltak, amelyeket ő nem tudott teljesíteni, a saját érzéseiddel kell először tisztában lenned

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkáddal vagy a munkatársaid révén ismerkedhetsz meg azzal az illetővel, aki az életed párja lehet. Először talán nem is találod szimpatikusnak vagy nem éppen ő az eseted, de amint jobban megismerkedsz vele, szinte azonnal megérzed, hogy megtaláltad azt az embert, akivel szeretnéd leélni az életedet. Ha kapcsoaltban élsz akkor próbáljátok meg tisztázni a vélt vagy valós sérelmeiteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Semmiképpen sem szeretnél konfliktusba kerülni szeretteiddel, de úgy tűnik ezt nem kerülheted el. Meg kell vizsgálnod a lelkiismeretedet, hol vagy te a felelős a kialakult helyzetért. A hétvége ugyan jól indul, de egy rosszul időzített beszélgetés mindent felboríthat. Hidd el, hogy nemcsak elszenvedője, hanem részese is vagy a jelenleg kialakult helyzetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Párkapcsolatodban fontos a szereteted kimutatása, az egymásra figyelés. Próbálj meg uralkodni az állandóan hullámzó hangulatodon, mert a párod könnyen félreértheti, azt hiheti, hogy talán vele van problémád, és ez szép lassan megronthatja a kapcsolatotokat. Ha szingli vagy romantikus kalandban lehet részed, ne maradj a hétvégén a négy fal között.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szerelmi életedben változás várható. Párod viselkedése egyre kevésbé tetszik neked, próbálod elfogadni ugyan, de nem igazán sikerül. Nem akarsz egész életedben ilyen gondokkal küszködni, ezért előfordulhat, hogy úgy döntesz, hogy inkább befejezed ezt a kapcsolatot. Ha egyedülálló vagy élvezed az élet örömeit, most nagy szükséged van szórakozásra, kikapcsolódásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvége hozhat új szerelmet, de ha már van párod, akkor a vele való kapcsolatod fog megújulni. Mennyire vagy képes más szemmel nézni rá az eltelt együtt töltött idő után? Meglátod még benne azt, akit egykor megszerettél? Fontos kérdések ezek most számodra, figyelned kell az érzéseidre, hogy mit súgnak neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Párkapcsoaltodban a feszültségeket csak úgy tudod feloldani, ha őszintén megbezsélitek a problémáitokat. A legfontosabb, hogy mond el, miért érzed úgy, hogy az utóbbi idõben érzelmileg eltávolodtatok egymástól. Fogalmazd meg mire van szükséged ahhoz, hogy szeretve érezd magad. Ha ezeket meg tudjátok beszélni, akkor megmenthető lesz a kapcsoaltotok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hétvégén csak olyan dolgokat vállalj, amelyeket stressz nélkül, nyugalomban el tudsz végezni. Lelkiállapotod érzékenyebb a megszokottnál, és egy kimerítő munka most padlóra küldhet testileg-lelkileg. Kérj segítséget, ha elkerülhetetlen a munka. A legjobb az lenne, ha a hétvégét pihenéssel töltenéd, most az egyedüllét jót tenne a lelkednek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szerelmi viszonyodban olyan változásra van lehetőség, ami még szorosabbá fűzi a kapcsolatotokat. Még az is lehetséges, hogy elköteleződsz és titokban már az esküvő időpontját tervezgeted. A legfontosabb az, hogy boldog legyél, úgy érzed megtaláltad most azt a személyt, akivel le szeretnéd élni az életedet. Egyre inkább szükséged lesz a stabil biztos pontokra az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Most nagyon élvezed a társasági életet, népszerű vagy az emberek szívesen töltik veled az időt. Remek alkalom, hogy akár egy nagyobb baráti társasággal szervezz egy közös programot. Próbáld meg élvezni az életet. Ne gondold, hogy nagyon sok minden kell a boldogsághoz, elég, ha megtanulsz örülni annak, amid van, különösen a szeretteidnek, párodnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén váratlanul egy új szerelemi kapcsolat toppanhat be az életedbe, egy olyan személlyel, aki már talán foglalt vagy valamilyen oknál fogna titokban kell tartani ezt a kapcsoaltot. Nagyon boldog vagy, de nagyon zavar a titkolózás, szeretnéd világgá kürtölni a boldogságodat. Legyél türelmes, ha a párod is hasonlóan érez, akkor úgy is téged fog választani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!