Hétvégi szerelmi horoszkóp: romantikus hétvége következik, élvezzük

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami február 26-tól február 28-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentõséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolatok nehezíthetik pár keresésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet vagy legalábbis gyakran az eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot, inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen. Ha meg vannak a válaszok nézz előre és engedd el a múltat. Ha van párod akkor figyelj rá jobban, az elmúlt időszakban kissé eltávolódtatok egymástól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha van párod akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor rámehet a kapcsolatotok. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a párodat. Ha egyedülálló vagy eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha sz illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Most rendkívüli módon rátudsz hanglódni párod érzéseire, most pontosan tudod és érzed, hogy mit szeretne és mire van szüksége. Ha szeretnéd akkor ez lehet a legromantikusabb, legszenvedélyesebb időszakotok ebben a hónapban. Most jó esély mutatkozik arra, hogy olyanná formáljátok a kapcsolatotokat, amilyenné szeretnétek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez az idõszak segíthet szembenézni az érzéseiddel, kapcsoaltoddal. Gondold át, mit jelent a kapcsolatod a számodra. Amennyibben magányosnak érzed magad a párod mellett annak mi lehet az oka és hogyan lehetne erre megoldást találni? Ha keresed a párod, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, amilyenre vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szingli vagy, akkor egy munkahelyi flört felrázhatja a szerelmi életedet, ha odafigyelsz arra, hogy a kollégák ne pletykáljanak rólad, akkor még valami igazán jó is kisülhet a dologból. Ha van párod akkor bizony sötét felhők kezdenek gyülekezni a kapcsolatotok felett. El kell döntened, hogy folytatod vagy valaki más mellett kersed a boldogságot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy akkor ne vágd el magad tovább a boldogságtól, hanem inkább próbálj meg rendet tenni az életed több területén. Csak akkor fogod megtalálni a boldogságot és a szerelmet, ha lelkileg kiegyensúlyozott vagy. Ha kapcsolatban élsz akkor ideje a partnereddel megbeszélni, hogy merre haladjatok tovább és hogyan képzelitek el a közös jövőt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha párkapcsolatban élsz akkor a körülmények próbára tehetik a kapcsoaltotokat, ezért most nagyobb szükség van arra, hogy a szokottnál jobban odafigyeljetek egymásra. Amennyiben még nincs párod, jöhet számodra egy fellángolás, ami amilyen váratlanul érkezik, ugyanolyan gyorsan el is tűnik. Gondold végig, vajon mi lehet az az ok, ami akadályoz egy komoly kapcsolat kialakításában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak az új kapcsolatoknak kedvez, ha párkeresésben vagy akkor aligha tudnak ellenállni a vonzerődnek, temperamentumodnak. A régi kapcsolatokban most lehetőség adódik a megújulásra, nem ártana egy kis izgalmat, változatosságot belecsempészni a mindennapokba, ami által újra felfedezhetnétek egymást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még nem foglalt a szíved akkor minden esély meg van arra, hogy szerelemre lobbanj, ne fogd vissza magad, teremts alkalmat az ismerkedésre. Régi kapcsolatokban is szenvedéyles energiák múködnek, most könnyen rá tudtok hangolódni egymás igényeire. Ha voltak köztettek az elmúlt időszakban nézeteltérések, azokat most könnyűszerrel tisztázhatjátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél, ha komolyat akkor muszáj lesz elköteleződnöd vagy olyan társat választanod, akivel közösen megbíztok egymásban. Ha szingli vagy akkor legyél, aktívabb, meg vannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!