Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Mérleg és párja elkezdi megtervezni az esküvőt vagy a családalapítást.

A Skorpió életében feltűnhet egy régi nagy szerelem. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ez az időszak rendkívül ígéretesnek mutatkozik, egy kis nyitottságra van leginkább szükséged, akár a pároddal töltött időről, vagy baráti találkozóról vagy akár internetes társkeresésről legyen szó. Amennyiben egyedülálló vagy a számodra megfelelő partner most bárhol felbukkanhat. Ha párban élsz akkor ez a hétvége nagy döntéseket hozhat magával, a lényeg, hogy semmit ne hamarkodjatok el.


IV.21. - V.20.

Bika

Ez az időszak számtalan lehetőséget tartogat számodra, végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amelyekre már régóta vágysz. A szerelmi életedben választás elé állíthat a sors, valószínűleg egy súlyosabb döntést kell meghoznod. El kell döntened mit is szeretnél, szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek csak visszahúztak és változtass az eddigi életeden.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez az időszak úgy tűnik, hogy nem igazán alkalmas arra, hogy új ismeretségeket köss, ezért inkább próbálj meg több időt szentelni a szeretteidre, családodra. Mutasd ki ragaszkodásodat és szeretetedet irányukban, akár még kompromisszumok árán is, de próbálj meg a kedvükben járni. Nagyobb döntéseket ne most hozz meg, hidd el hamarosan jobb idők köszöntenek rád.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az elmúlt időszakban a munka és egyéb elfoglaltságok miatt kevesebb időtök jutott egymásra a pároddal. Most viszont lehetőségetek lesz arra, hogy több időt töltsetek együtt. Ha szingli vagy, akkor a hétvége új lehetőséget hozhat az életedbe. Előfordulhat, hogy talán már fel is adtad a reményt, hogy rád talál a nagy szerelem, most viszont váratlanul szinte berobbanhat az életedbe.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Végre elsimulnak a korábbi viták, problémák, képessé válsz a megbocsátásra és a rossz érzések elengedésére. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, ki tudja, talán újabb esélyt adsz egy múltbeli kedvesednek. A lényeg, hogy ne stresszel, légy nyitott, használd ki, hogy tele vagy energiával. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor még egy kicsit várnod kell rá, de úgy tűnik, hogy már nem sokáig.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy mozgalmas időszak után itt az ideje kicsit megpihenni, hogy erőt gyűjthess. Ezen a hétvégén nagy döntések nem várnak rád, de érdemes résen lenned, ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhatnak problémák. Könnyen megeshet, hogy ezek csak félreértésből adódnak, de ha nem vagy résen, hatalmas vita kerekedhet belőlük. Ha szingli vagy új baráti kapcsolatokra találhatsz, amelyből akár még szerelem is lehet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával, vitával kell szembenéznetek. Végre komolyabban elkezdhettek tervezgetni, akár még házasság vagy a gyermekvállalás is szóba jöhet, a lényeg, hogy mindent alaposan beszéljetek át.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez egy kifejezetten romantikus hétvége, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által nyújtott örömöknek. Egy régi szerelem is feltűnhet az életedben, ez komoly bonyodalmakat okozhat a magánéletedben. Ha fontos a jelenlegi párod tisztázd vele a kialakult helyzetet, tartozol ezzel magadnak és párodnak is. Itt az alkalom, hogy rendet tegyél az életed kritikus területein.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hajlamos vagy mindent magadra vállalni, majd később az áldozat szerepében tetszelegni. Ez a negatív magatartás a későbbiekben megbosszulhatja magát, mert nemcsak számodra kényelmetlen ez a helyzet. A párod egyre kevésbé tolerálja, hogy ennyire bezárkózol és elhagyod magad. A boldogságod kulcsa a régi rossz szokások elhagyása és egy egészségesebb érzelmi hozzáállás kialakítása lehet.


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak nem alkalmas nagy horderejű és sorsdöntő lépések meghozatalára, ezért most inkább használd ki ezt az időt és lazítsatok , élvezzétek az egymással töltött időt. Ha keresed a szerelmet, akkor a szerencse végre rád mosolyoghat és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál, de azért nem árt, ha két lábbal állsz a földön, ugyanis a külsőségek könnyen tévútra vihetnek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy az életednek van egy olyan területe, amelyre ráférne a megújulás, akkor ne halogass, itt a remek alkalom, hogy megtedd a kezdő lépéseket a változtatásokhoz. Az emberi kapcsolataidban ettől függetlenül is komoly változások, átrendeződések várhatóak, itt az idő. Hogy eldöntsétek együtt vagy külön folytatjátok tovább az életeteket.


II.21. - III.20.

Halak

Ez az időszak egy váratlan fordulattal kezdődhet, ami érzékenyen érintheti a párkapcsolatodat. Bármi történik is, az a legfontosabb, hogy ne a félelmeidre hagyatkozva hozd meg a döntéseidet. A sorstól jó esélyeket kaphatsz arra, hogy pozitív irányba tereld a magánéletedet, de ehhez neked is tenned kell, nem is keveset.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak elhúzódó panaszokat tapasztalhat, és nagy a veszélye a krónikus betegségek kialakulásának is. Íme, októberi előrejelzésünk!
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!